Atsakymai

  1. 6

    mano vyras pakviete i traku restorana,bet paskutine sekunde liepe vaziuoti ten ir palaukti,nes jis darbe ustruks,tad nuvazevau man parode musu staliuka atsisedau ir laukiau,belaugdama dar kavos isgeriau,na laukiau 5min,10,15,20 tada nusprendziau jam paskambint ir pasiteiraut kada bus,jis man atsake,kad niekaip negali istrukt is darbo,kad pavalgyk viena susitiksim namie.as aisku buvau soke ir pasiunciau ji.eidama is restorano,iseidama pro duris,ziuri jis stovi su gvazdikais rankuose ir su dezute kuriuoje buvo ziedas.ir paklause mieloji,ar sutinki buti mano zmona.va taip jis ir pasipirso.

    ABMamyte

  2. 4

    Labai senoviškai ir tradiciškai. Bet gavosi juokingai. Atėjo į svečius pas mane ir tėvus su vyno buteliu. Kai sakė lemiamus žodžius, atvažiavo šiukšlių mašina (buvo 1995 metai, dar nestovėdavo konteineriai, o važinėjo šiukšliavežės) ir mano mama išlėkė nešt šiukšlių. Kai grįžo, jau tėtis buvo sutikęs mane už jo išleisti.

    marcipana

  3. 4

    juokingai kazkaip :D ejom vakare pasivaikscioti ir sako - einam cia i kalna prie baznycios, sako labai uz kampo noriu...nu prispaude zodziu mazas reikaliukas. as dar jam morala atskaiciau kad gedo turetu prie baznycios tokius dalykus daryti :D
    lipant aukstais laiptais atsisuko, paeme uz ranku ir nelabai pamenu ka sake nes labai sukosi man galva is jaudulio, nes supratau kad kazkas bus. zinau tik kad sake - zinau kad nebuvau geras bet labai stengsiuos pasikeisti, myliu ir t.t. ir uzmove zieduka su mazu deimanciuku. grazus vakaras buvo :))

    arcita

  4. 3

    Oj, kokiu romantisku istoriju cia prisiskaiciau... :)
    Gaila, bet as nieko romantisko papasakoti neturu...
    Tuokemes Taivane (nors kol kas tik dokumentus pasiraseme ir tiek), o cia iprasta, kad ir vyras nesioja suzadetuviu zieda. Jo suzadetuviu zieda padejau isrinkti as, nusipirko jis. O as nusipirkau savo... :( Dabar labai gailiuosi, kad taip pasielgiau. Nors ir brangus buvo, su tuo paciu ir tuokiausi, bet man jis nieko nereiske... Pavydejau kitoms, kuriu ziedus nupirko ju vyrai, is meiles... O neseniai neapsikenciau, ir ta zieda pardaviau lombarde... O dar ir susipyke labai buvom... Jei musu santykiai klostysis gerai, tikiuosi kad pats nupirks, nes tada tas ziedas man tures reiksme...

    Yuki

  5. 3

    Padovanojo zieda ir pasipirso,taip kasdieniskai ir paprastai,todel kad ne pirma santuoka mums

    ruta26

  6. 3

    Tokiu kaip pirslybu nebuvo, norejom kartu gyventi, o mano tevai neleido. Pasake, kada susituoksit tada ir galesit kartu buti, as ant tu zodziu ir pasakiau tai gerai tada tuokiames, o mano vyras nustebo ir liko be zado, bet paskui ramiai aptarem ir nusprendem atsokti vestuves, o suzadetuviu ziedeli gavau per valentino diena kai sunkiai susirgau :)

    ZivileN

  7. 3

    Buvo Kūčios, grįžom iš mano tėvų, kurie gyveno kitame mieste, jau buvo naktis gal 23,00 val sakau gal nelaukiam Kalėdų ryto ir apsimainom dovanomis dabar? Žinojau, kad dovanos šlepetes, nes mačiau jau paslėptą dovaną :) Atnešiau vyro dovaną, įteikiau, o vyras sako nu dabar užsimerk ir atnešiau tau dovaną. Aš dar specialiai nusiaviau senas šlepetes atsisėdau ir laukiu. Mauna jis man tas šlepetes sako atsimerk. Atsimerkiu o jis klupi prieš mane su žieduku. Visai nesitikėjau :) Dar vasarą šiaip kažkaip žodžiu be žiedelio paklausė ar tekėsiu taip taip sakau.. kažkaip neoficialiai.. o čia viskas kaip priklauso :) O sakė tai kažką sakė.. :D Kalbą pamenu buvo pasiruošęs, kad myli, kad nori būti kartu ir pan, paklausė ar būsiu žmona ir užmovė žiedelį.. ;)

    lydekaite

  8. 3

    Tekek uz manau 12 val.nakties,isgirdau,atsimerkus pamaciau grazu zieda ant pirsto.

    marinaaa

  9. 2

    Neprasiau,kad manes vestu,o tiesiog jo akyse jam pasirodziau tobula zmona,jis norejo ir sake,kad tu tai ta su kuria iki senatves,su ta su kuria noriu kurti ateiti ir tureti vaikus ir visa tai issirutuliojo i pirslybas,nieko nezinojau,o tiesiog grizus po darbo,jis manes atejo pasitikti ir liepe eiti i restorana kartu su juo,dar buvau labai pavargusi po darbo,bet visada tvarkingai apsirengusi tai net mintis nekilo,kad reikia persirengti,tik buvo nuostaba,kad po darbo ir butent i restorana,Na ir tiesiog nusivede jis mane prie staliuko,kuris man nepatiko ir labai norejau as sestis prie kito,bet ilgai ikalbinejo ir sutikau sedeti prie jo issrinkto stalelio,kuris buvo gilumoje ;)Atejp padaveja ir uzdege zvakes,dar sakaun nuo kada cia zvakes dega,as esu i tu kuri negeria ir net sampano,todel jis pakviete padaveja ir uzsake sampano,nieko jau nesupratau ir tiesiog inirsau,nes as negeriu,ir jis tai zino,bet visgi sampano pirko.Sakau kas cia bus ir panasiai,tiesiog liepe buti kantrai ir nepiktai :) issirinkome vakariene kuria valgysime,pavalgeme,pasedejome ir tada ziuriu sampana atnesa,sakau vou sampanas po vakarienes ir dar toks putojantis taip graziai patiektas,na ir ten buvo musu suzadetuviu ziedeliai,jis kaip ir priklauso vyrui priklaupe,as apsiasarojau kaip visada,paklause ar noreciau buti jo gyvenimo moterimi na ir viskas tesesi iki viesbutuko ir t.t :)

    Mamytukass

  10. 2

    pasake kazka panasaus: "zuiki, zenijames sia vasara..?" kadangi galvojau bajeris ir kiek sutrikau - sakau negausim bilietu (turejau omeny vietu vasarai jau nebegausim turbut, bet pasakiau kaip isejo :D), tai jis sako mum bilietu nereiks mes pagrindiniai veikejai busim, nu kazkaip taip gavos juokas juokais, o emem ir nunesem pareiskimus ir susituokem vasara, paskui pasakojo kad galvojo galvojo kaip cia pasipirst, paklaust ar tekesiu, ir jau sake skaudejo galva nuo galvojimo tai paklause tiesiog gulint lovoj ziurint televizoriu... :D ir prasitare kad anksciau jau buvo minciu pirstis tik neidrisdavo kazkodel, tai ziedus nupirkes yra dukart - ir dovanojo kitom progom kaip "prieda" prie kitu dovanu, o man nei itarimas nekilo, kad su kazkokia kita mintim jie renkami buvo.

    Anonimas