• 13ats.

Atsakymai

  1. 3

    pritariu axstai,gal per saltas vandenukas,ar patalpa

    ABMamyte

  2. 1

    temperatura vandens darydavom 37, aplinkos 25 ir tokiu dalyku nebudavo

    juratele

  3. 1

    peršalta vaikui, šildykit kambarį, vonią ir vandenį šiltesnį darykit.

    cooliuke

  4. 1

    nežinau kaip jūs, bet aš savo mažylę maudžiau suviniojau į vystikla , ir po biški pildama vandenuka atidengdavau tą vystikliuką, ir jai labai patiko, bet dabar jau be vystikliuko maudom .

    sauluze555

  5. 1
  6. 1

    Pirma mintis kad maziukei per saltas vandenukas. Jei naudojiesi pirktiniu termometru nustatyti temperaturai,tai is patirties sakau-mesk lauk,patikrinti ar geras vandenukas gali senu patikrintu budu,imerkus savo alkune..kai naudojau termometra mano maziukas klyke ir verke per pirmas maudynes,o kai tikrinau alkune pradejo maudytis su didziausiu malonumu,nors pagal termometra vanduo turetu but per karstas..beje,priklauso kieklaiko maudot,nelaikykit ilgai keleta min manau pilnai uzteks,ir maziuke nesusals..

    safariE

  7. 1

    Salta vaikui. Dar susargdinkit. Sitesnej patalpoj maudykit, kol maudot neatidarinekit duru. Nes dar ir susirgt vaikas gali.

    Anonimas

  8. 1

    maudykite trumpiau ir vandenį šiltesnį naudokite, pašildykite patalpą.

    axsta

  9. 0

    tai jau cia kvailam aisku kad salta,o kaip pati maudotes tarkim ezere irgi pamelsta lupos drebulys ima,aisku jiai ilgiau pabuni,tarkim mano sunus 6m.tai jis jau gali pasakyt salta ar ne,o kudikis tai ne...arba per ilgai laikot vandeni ir tas vandenukas atvesta...

    Anonimas

  10. 0

    aciu uz patarimus. siek tiek vandeniukas buvo per saltas.

    Anonimas