• 12ats.

    kaip atpratinti vaika nakti geti arbata?

    jai jau 7men o nakti prabunda ir turiu duoti buteliuka su arbata begerdama j vek uzmiega. Ar ja bus gaklima nuo to atpratinti ir kaip?

    mamyciukeMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano maziukui 8 men bet jis ir nakti atsikelia atsigerti ir toliau miega, pas mus karsta labai kambary todel jis gert nori.. nepadeda net langas atidarytas nakti.. ateis laikas kai miegos visa nakti ramiai, kolkas as jam duodu gert kiek jis nori..

    kristale

  2. 4

    arbatzoliu arbata su cukrumi ir geriant per zinduka gali pakenkt dantukams,(nes nakti vaikas geria leciau ir net su tuo zinduku uzmiega), bet jeigu vaikas nori gerti tai vadinasi jam sito reikia. Rinkites valdenuka, tinka is buteliuku filtruotas vandenuo, ar net labai silpnai mineralizuotas vanduo, virinant vandeni prarandamas kalcis ir kiti reikalingi mineralai.

    gertruda

  3. 2

    Maniskis irgi keliasi gerti nakti, tik MP :). As kol kas jokiu priemoniu nesiimu. Kartais pabandau tiesiog paglostyti kaip Agne rase, bet jis vel po kokiu 5 min prasosi. Tad nebuna ramaus miego nei jam, nei man :)
    O pora draugiu atpratino vaika keltis nakti paprasciausiu (turbut ir drastiskiausiu) budu: tiesiog neduodavo ir viskas. Keleta naktu vaikas paverke ir atprato keltis :)

    Ausra

  4. 2

    as vietoj gerimu duodu ciulptika, ir vaikas toliau miega. Naktimis megdavo net keleta kartu prabusti. Ir dar pastebejau, kad jei sociai vakare nepavalgo, tai nakti praso. Todel vakare duodu kruopu kose.

    vinipukas

  5. 1

    na gal pakankinti pries mieguti kad nakti miegotu..?

    daina

  6. 1
  7. 1

    Mano dukrytei jau metukai, bet naktimis keliasi pienuko (dar maitinu pati). Bet kiek bandžiau ją suprasti, tai tik įpročio reikalas, o ne valgymo poreikis. Vis neturiu didelio ryžto nutraukti šiuos naktinius maitinimus per prievartą -tiesiog neduoti. Bet vis pačiai jėgų pritrūksta ir valios. Ko gero kitaip ir nebus, kaip reikės kelias naktis parėkdyti ir taip nutraukti tuos įpročius. Manau tas pats ir su arbatėlėm, gal pabandyk tiesiog dozes mažinti. Kai mano iš buteliuko visai negeria, tai net nežinau, ką reikėtų daryti, jeigu naktimis pradėtų prašyti valgyti, o pati jau nebemaitinsiu:((

    elegancija

  8. 1

    nu su tom arbatom tai manau negerai duot nakti ipac ilgai gert ,mano sunus tai gere iki 2 m ir miegojo su buteliuku tai dantis nuo 3 m genda ir genda daktarai sako nuo arbatu (hipu ir maziliu )sake geriau pienuko tada duot truputi dabar augynu dukrite jai 6men ji kialiasi 2 val ir 7-8 val bet ji net nesutinka gert nei arbatos nei vandens,ji reikalauja kokios koses bebi ar panasios ,irgy mastau kaip su to naktiniu valgymu baikt.ji taip pat miega buteliuka apkabinus ne duoda kad pamaitint ja jai reik kad jis gulietu ant pagalves ir taip suvalgo ir nusisuka ,ka patarsit kaip atpratint?

    jana

  9. 1

    mums tas pats budavo,tai nuo arbato perejom prie vandens tada jau maziau prasydavo nes turbut nelabai skanu buvo:)bet jeigu vaikas nori atsigerti tai ir duodu,mums dabar jau virs metu ir tai buna kad atsibunda nakti atsigerti,bet mes ciulptuko nenaudojam

    iirina

  10. 1

    Musiškė prabunda irgi, nori atsigerti arbatos, bet labai mažai geria nakty, o diena daug.

    ernesta3