• 5ats.

    Gyvenam uzsienyje,įra keletas lietuviu aplink,bet tokie visi vejo metomi,taip tikejaus ,kad atrasiu kazka artimo savo sirdziai,bet ne:( kaip jus atsirenkate draugus? Į ka atkreipiate demesi?

    Man svarbiausia,kad zmogus butu seimyniskas,mylintis vaikus savo seima,bet taip sunku tokius surast!

    gintarevilteSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    labas, gyvenau uzseni 7 metus, bet per tuos metus neradau nei vieno draugo.... visi man tik buvo pazystami. bendravau tik per skypa is lt su savo drauge is mokyklos. tad patarti nieko negaliu

    roxana8265

  2. 3

    kaip jau nebe vaikas, labai sunku susirasti gerų draugų. bet kartais atsitinka natūraliai, moksluose, darbe, o su kaimynais tai būna retai, ypatingai kitur :)

    axsta

  3. 2

    Lietuviai,pabuve uzsienyje, keiciasi.Atsiranda kitos vertybes,kiti norai,kitos galimybes.Man vis dazniau ateina tokia mintis,kad kuo zmogus blogiau gyvena,tuo jis geresnis,zmogiskesnis.O kai jau pasiekta viskas,turi uztektinai tu materialiniu gerybiu...Gal ir klystu,bet tai mano isvados po 5 gyvenimo metu uzsienyje.Bandziau rasti draugiu lietuviu.Nedaug teradau.Dazniausiai tai buvo zmones ,bandantys isnaudoti tave.Jauciau,kad dauguma pavydi man tu materialiniu turtu,ziuri i mane kitaip,nes esu istekejusi uz uzsieniecio.Jei vyras butu lietuvis,draugiu tureciau daugiau.Tokia mano nuomone.Bet dragu reikia ieskoti.O gal kazkur netoliese gyvena tauvo sielai artima butybe,su kuria jaustumeis gerai.As vis dar bandau.

    vilem

  4. 2

    kaip sakant buna nusvilimu nuo tu draugu nes atrodo visi zmones tokie kandus ,sirdis pasako tiesiog kas tinka.

    Anonimas

  5. 1

    as ir dar tikiuosi, kad atrasiu, nors i naujas draugystes ziuriu atsargokai

    JessyLei