• 9ats.

    1,5 mėn. kūdikį maitinu mišinukais pavalgęs jis dažnai būna neramus, žaksi, daug atsirūgsta, valgant kartais springsta nors atrodo valgo lėtai, buteliukai kokybiški, bet neatpila. kodėl taip yra ir kaip jam padėti? ačiū.

    LailaMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Gal oro privalgo kartu su misinuku.

    Jolka123

  2. 3

    manau, kad mišinukas nieko dėtas, tiesiog vaikutis prisitraukia oro traukdamas pienuką, o tada gal ir pilvelį suskausta, gal dėl to ir būna neramus.

    cooliuke

  3. 2

    as manau,kad jum reikia tykrai keisti misinuka,pritariu mamytem

    ABMamyte

  4. 2

    zagsejimas dazniausiai pasireiskia kai vaikas valgydamas pritraukia oro arba jam saltoka.bet man rodos kad jis per daug prisivalgo jei buna neramus,daug atsirugsta ir pan.pameginkit truputi maziau duoti valgyt.arba keiskit misinuka.

    mylime

  5. 1

    buteliukas gal netinka, nes su avent musu irgi butu pritraukes oro, o stai DrBrowns buteliukas neleido privalgyt oro, reikia dar teisingai laikyti, neistraukineti, galvyte pakelti auksciau, as ant ranku maitindavau ant sulankstyto pleduko, niekada nera buve problemu su pilvuku

    vinipukas

  6. 1

    Jeigu neatpila, tai mišinukas niekuo dėtas. Panešiokite po maitinimo, paglostykite nugarytę, kad lengviau atsirūgtų, po to pamasažuokite pilvuką, juk tokiam amžiui būdingi diegliukai. Mūsų berniukas irgi be galo daug žagsėdavo. Dar rašote, kad maitinate "mišinukais", o ne "mišinuku", ar tai reiškia kad kelis skirtingus turite? Nekaitaliokite mišinukų, vaikas turi priprasti prie vieno.

    bum

  7. 1

    Greiciausiai, kad kudikis pritraukia oro arba srove jam yra per didele. Pas mane budavo lygiai tas pats, tik kudikis valgydavo is kruties, bet matyt jam per didele srove budavo o dar ir oro pritraukdavo, tai jis taip pat pastoviai springdavo, daug atpilinedavo, zagsedavo, vos pradejes valgyt pradedavo raitytis. taigi, pradejau piena nusitraukti ir matinti is buteliuko, ir visai kitas reikalas :) buna kartais zagsi ir atpila, bet daug maziau. Ir is buteliuku geriausiai jam tiko Tommee Tippee, nes turiu Medela, tai jam taip pat is jo teka per stipriai.

    Anonimas

  8. 1

    na tokiam kudikiui MP dar reikia, taciau kitu atveju cia viskas aisku, jam vaikui misinukas netinka, pabandykite pakeisti misinuka.

    tikmama

  9. 0

    Reiks pabandyti maitinti pasiemus ant ranku, siandien dar nusipirkau kito misinuko, nes mums dar ir viduriukai uzkietejo :(

    Laila