• 4ats.

    duodam hipp combiotic misineli, vakar pakakojo viena karta geltonai su zaliais, ir antra karta zaliai, ar gali buti, kad netinka ir sis misinukas mums?

    pakeitem mazei misineli, nes senojo juodai nevalge, pamaciusi buteliuka klykt pradedavo, maitindavau miegancia, nes kitaip nevalge, dabar duodam hipp combiotic misineli, vakar pakakojo viena karta geltonai su zaliais, ir antra karta zaliai, ar gali buti, kad netinka ir sis misinukas mums?

    NeringagMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O kas cia tokio, valgyti is buteliuko duoti mieganciam? As irgi duodavau valgyti misinuka nakti, kol uzmigdavo. Dazniausiai nusiramindavo tik kai duodavau buteliuka, valgydavo uzsimerkes, kol uzmigdavo, ir tiek, niekad nepaspringo.

    Yuki

  2. 1

    nuo sito misinelio kaip tik neatpila nei laselio ir bert neberia,tik tas kakutis kad zalias

    Neringag

  3. 1

    o tai ka man reikejo daryti,kai ji nevalydavo visiskai,ir laikydavau kad isalktu,bet visviena tas pats buvo,mazei 4 menesiai ir savaite.

    Neringag

  4. 1

    Sveika,duoti vaikui mieganciam valgyt tai jau cia virsuniu virsune .Pati paprasyk vyro ,kad tau duotu valgyt vyras kai tu miegosi ,jug paspringimo tikimybe didele. Jei kakoja zalsvai nebutinai reiske ,kad netinka misinys. Misinys netinka tuo atveju jei atpila daug ir kaskart valgant , isbere , arba uzkieteje viduriai.Manoji taipat pasitustina zaliai kartais , daktare sake nepergyvent svarbu nebutu priemaisu gleiviu ar kraujo.Jeizaliai tustinasi vadinasi kazko pilnai nesuvirskina ,stebek dar 3dieneles kokias kaip tustinsis,siaip geriausia del misiniu pataria pediatrai .Kokio amziau vaikelis? :)

    clasika666