• 6ats.

    Pasidalinkime receptukais, kaip verdate vaikams košę iš tokių daržovių kaip moliūgas, cukinija, kalafijoras ir pan.

    Skaičiau, kad vaikams labai sveika valgyti moliūgų košę. Pas močiute užderės ir moliūgų ir cukinijų ir kitokių daržovių, tai norėjau pakalausti kaip iš tokių daržovių reikėtų košytę išvirti. Mes šiuo metu valgome tik tą įprastą daržovienę (bulvė, morka ir kopūstas) norėčiau sužinoti kaip skaniai išvirti ir kitokias daržoves.

    ShoricelPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    verdu paprastai: i verdanti vandeni idedu cukinija, paprika, morkyte, bulvyte, pomidora, brokoli, svoguna, ipilu alyvuogiu aliejaus ir viska paverdu iki 10 min. Galima darzoves keitineti, dar makaronu kartais imaisau, bet juos verdu atskirai. Tada viska sumalu ir valgome.

    vinipukas

  2. 4

    Pamenu, mums mama virdavo tokia manu kose ir ten pridedavo per burokine tarka tarkuotu moliugu, biski medumi pasaldindavo, tai budavo laaabai skanu, o kose tokia sviesiai zalia. Pati dar virti nebandziau, bet jau greit irgi turesim svieziu naminiu moliugu, tai bandysim.

    Agne

  3. 3

    norėčiau, kad čia pasiskytų ir tos, kurios minusiukus sudėjo.
    jei žinote priežastį dėl ko vaikams negalima vrti iš šių daržovių košę, tai parašykite. bet kokia informacija yra naudinga. O jai minusą dedate vien dėl neišmanymo, tai tuomet pasidomėkite moliūgo nauda;)

    Shoricel

  4. 2

    mes visa ziema valgeme kose su moliugu,buvo mums jo prisalde,tai kartais idedavau ir i kruopu kose jo,o siai kitas darzovienes paprastai isvedi ko turi idedi ar sviestuko,ar alyvuogiu aliejaus,druskytes trupuka,as kartais ir su pienu darzoviene pasidarau...skanaus:)

    iirina

  5. 0

    Mes siuo metu isigiome toki aparata http://www.youtube.com/watch?v=4ZzJpq3_kA8
    garinbtuvas - trintuvas, toks pasakiskas dalykas. Idedu darzoves, jas isgarina, ir tame paciame sumalama... Zodziu taip palengvina mamules guvenima, kad ne tas zodis... Brangus dalykelis, bet kai visi ateina vaikuti lankyti ir jei paklausia ko reikia, buvo atsakymas pinigeliu. Tai va visus sudejus gavosi toks mamos didelis padejas.

    Snd viriau: moliugas, bulvyte, morkyte.
    Ryt: bulve, morka, brokolis.
    Dukrytei siuo metu 5 su puse men. Pradejome kosytes valgyti sausio 1 ;) O pries tai tai mamules pienukas ir vaisiai..

    Anonimas

  6. 0

    Patroškinu tas daržoves ir per mėsmalę permalu. Net pačiai skanu

    Auksare