Atsakymai

  1. 2

    tokio amziaus suvalgdavo labai ivairiai - cia visa norma, cia jau ziurek vos trecdali ir nebenori. is pradziu nervinausi bet paskui pradejau rasyti ant lapelio kiek is viso isgere per para - kelinta valanda ir koks isgertas kiekis. nu ir paaiskejo kad isgeria norma, kuri ir priklauso, be reilalo jaudinausi. manau ir jus nepergyvenkit, vaikas jei butu alkanas tikrai duotu aiskia zinia mamai :D o jei ramus, miega, bendrauja su mama, neverkia nenumaldomai ir be priezasties tai viskas manau yra gerai :)

    arcita

  2. 1

    as manau musu daktare keistoka,nes ji man aiskina kad turi tokio amziaus kudikis suvalgyti 150ml,nu as ir sakau jai kad ji tiek nesuvalgo,sako o turetu,reikia tiek valgyt...durna galvoju,jei vaikas valgo kiek nori ir priaugo 1kg200g per menesi tai nematau problemos...reiks persirasyt manau pas kita,nes kiek klausimu beuzduociau i visus ji atsako taip turi but :D jau net joknga :D

    rasa1990

  3. 1

    maniškis vystosi gerai, svoris auga normaliai ir valgo kiek nori, nenormuoju nei ml nei valandomis.

    cooliuke

  4. 1

    Manasis niekada tiksliai nesuvalgo mišinuko, dabar mums beveik9mėn. Suvalgom panašiai nuo 90ml iki 240ml, labai svyruoja tūris, nes priklauso nuo to,ką valgėm prieš tai.

    Apela

  5. 1

    Manajai 3men 2sav valgo kas 3h 120ml milupa milumil

    clasika666

  6. 1

    manajai dabar ketvirtas menuo eina,valgo kas trys valandas mazdaug,po 125ml,o kartais ir maziau,

    ABMamyte

  7. 1

    aciu uz pasidalinimus :) gal ir mums pakanka,nes linskmute sneka miega zaidzia :)aisku kartais ir paverkia bet visi leliukai verkia :)

    rasa1990