• 27ats.

    Mamos, ar turit daug draugu ar esat is tu, kurios turit tik kelias geras drauges? Ar po santuokos, vaiku atsiradimo nesumazejo draugu ratas?

    Jei visgi ishsilakste drauges, kaip del to jauciates?

    MysticaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    pas mane draugiu pries santuoka buvo labai daug,po santokos sumazejo ratas,o kai pagimdziau lelyte savo liko tik dvi su vaikuciais kuriuos

    ABMamyte

  2. 6

    draugu ratas sumazejo,bet vieni iseina kiti ateina,nenusimenu delto,svarbiau seima

    mamulyte

  3. 5

    Draugai keiciasi, ju isliekamoji verte taip pat.
    Pies pradedant gyvent kartu su vyru draugiu buvo begalo, dabar turiu kelias ir pakanka. Geriau viena drauge, kuriai gali pasipasakot, nei 10 draugiu, kurioms ne zodzio negali pasakyt :)

    Robertele

  4. 4

    turiu viena labai gera drauge jau daugiau kaip desimt metu. bet kadangi gyvenu uzsienyje, tai bendraujam internetu. dar savo sese (ji 8 metais jaunesne uz mane; 17m.) laikau gera drauge, su ja daznai kalbame per Skype, nors buna kartais ir susipykstam. turiu daug draugu, su kuriais bendrauju internetu, bet nelaikau ju kazkokiais labai gerais, "ypatingais" draugais. isvis TIKROM draugystem beveik netikiu. nes draugai ateina ir iseina... kartais atrodo, kad zmogus tikrai nuosirdus, isklauso, pataria, pats issipasakoja, ir t.t., o paskui ima ir nei is sio nei is to pasikeicia, ir tu jam lieki nebereikalingu (turbut susirado kita "drauga":)

    Yuki

  5. 4

    sumazejo ir dar kaip,atsiranda kitu draugu kurie turi seima vaiku.

    Anonimas

  6. 3

    sumazejo bet del to kalta ir pati esu - nelabai norejau su niekuo bendrauti gimus vaikui tai beliko gal 2 drauges su kuriom susitinku. beje abi turi vaiku. sveciuose turejau ir senasias drauges kurios dar neturi vaikuciu tai pokalbis sunkiai mezgasi.

    arcita

  7. 3

    turiu pora kurios buvo ir liko po vaiko ar santuokos

    sandi

  8. 3

    Turiu keleta, kurios nesikeicia jau daug metu, nors vaiku neturi, bet vistiek visada noriai bendrauja.

    Anonimas

  9. 3

    sumazejo ratas,liko tik dvi labai geros drauges

    ruta26

  10. 3

    Draugių turiu nemažai, tik po santuokos ir vaikučio gimimo ženkliai rečiau susitinkam. Yra kelios labai geros draugės, jos turi vaikučius, tai bendraujam gana dažnai. Dabar dažniau susitinkam su draugais, kurie turi vaikus.

    Lauryytte