• 16ats.

    Buvau užėjusi į antikvarinių daiktu parduotuvę ir ten mačiau labai gražų veidrodį, labai didelis ir žiauriai gražus rėmelis. Man patiko ir net planuoju įsigyti bet kai pasakiau apie tai savo mamytei ji prakalbo jok girdėjusi, kad veidrodžių senovinių negalima parnešti į namus. Kad negeras ženklas.....Ar tai tiesa mamytes? Nežinau kaip man dabar pasielgti..

    JelenaseriogaBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As kiek girdejau kad veidrodziai sugeria viska kas vyksta namuose,taip kad nusipirkusi sena veidrodi galite pradeti pyktis su savo vyru arba dar geriau sutarti ziurint kokioje seimoje tas veidrodis anksciau buvo.

    Ermita

  2. 2

    Kazka apie tai esu girdejusi, bet netikiu :)

    Robertele

  3. 2

    jai jau taip tikite sitomis nesamonemis,tai nesineskyte,bet as tokiais paistalais netykiu

    ABMamyte

  4. 1

    Pagal prietarus ir žiniuonius tikrai negalima. Nes veidrodis anot jų sugeria blogą energiją, o tu ją parneši į namus. Bet visu būna išeičių, pasidomėk, kažkaip galima veidrodžio "energetiką" išvalyti.

    iinnggaa

  5. 1

    netikiu jokiais tokiais prietarais

    sandi

  6. 1
  7. 1

    na gal as ir nepirkciau nes esu girdejus siaip apie paveikslus kad negerai is sendaikciu pirkti.

    Anonimas

  8. 1

    panasu is jusiu sios dienos klausimu,kad esat prietaringas zmogus. Jei tikit, taip ir bus - parsinesit nelaime. Jei netikit - nieko nebus. Zmogus tokiais dalykais save itikina ir tiek. Jei kazkas bus negerai ir busit nupirkus ta veidrodi, iskart ji apkaltinsit, o is kitos puses, gal taip ir turejo but ir tas nelaimingas ivykis butu nutikes ir neturint to veidrodzio?

    As asmeniskai netikiu jokiais prietarais, tikiu mokslu, o prietarai mokslisko yrodymo neturi :)

    Adri

  9. 1

    nesenei rode per x pasauli kad senu veidrodziu negalima nestis i manus nes parsinesi buvusiu seimininku energija ir gali jaustis nekaip... bet man tai atrodo nesamone

    xeditukasx

  10. 1

    Jei daiktas tikrai patiko, pirkit ir nežiūrėkit jokių prietarų

    Ganešas