• 5ats.

    Noriu paklausti apie naujagimiu drabuzelius motetu kurios gyvena UK

    Noriu pradedi pirki savo atzalai drabuzelius , bet nezinau koki dydi pirkti, nes 0-3 dydis atrodo didokas , o newborn mazas. kaip geriau issirinki ka pirkti?

    AndrijaKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mamytes, aš prisipirkau irgi 0-3 o man gimė sūnelis 4.250 kg ir kai kurie iš tu rūbeliu buvo maži. Tai neverta pirkti daug. Gana dviejų komplektų o kai gims nusipirksit dar. Juk UK ilgai ligoninei nelaiko 1-2 paras ir namo važiuosit. Net ta pačia diena išleidžia jei viskas gerai.

    Jelenaserioga

  2. 1

    Gali turet kelis newborn, tai turetu tikt pirmaja savaite idealiai, jeigu vaikutis bus standartinis :) bet siaip juos greit isaugs. o 0-3 reikes atitinkamai daugiau, nes jais rengsite visus pirmus 3 menesius, as net ilgiau jais rengiau, nes sunutis mano prie mazesniu.
    Tik labai neisijausk i pirkimus is anksto, paskui galesi dasipirkt, kai matysi kaip auga, koks oras ir kas labiau patinka... :)

    Vita_321

  3. 1

    nusipirk viena ar su newborn, okitus pirk 0-3 men. tikrai greitai priaugs ir neiskris.

    wiktoriuke

  4. 1

    Tai ziurint koks vaikas gims, drauges gime 2,5kg tai visi buvo per dideli, net patys maziausi kur turejo, o manajai 3kg 333g buvo kiti netgi mazi kur turejau. Bet kokiu atveju ir is didesniu neiskris.

    Anonimas

  5. 0

    tikrai neverta daug prisipirkti,po pora turekit o kai gims nusipirksit kokiu reikes.

    aronas