Atsakymai

  1. 3

    mes turimdideli kamuoli :) bet neper daugiausiai mankstinames ant jo.. tik kartais pasisupam :)

    kristale

  2. 2

    Mes gal pusvalandį į dieną. Vaikui patinka, krykščia

    Jorkaile

  3. 2

    Mes, kai buvom mažesnės, turėjom specialų pailgą pripučiamą žaislą-treniruoklį, ant kurio paguldžius galima buvo "kočioti" pirmyn-atgal. Dabar jau jis mums per mažas, be didelių pastangų galime ir perlipti. O ant kamuolio retkarčiais pašokinėjam arba tiesiog jį pamėtom kaip kamuolį:)))

    elegancija

  4. 2

    Kokia tu šaunuolė gintarep,kad taip užsiemi su savo vaiku. Bus tikrai stiprus,sveikas,laimingas tavo vaikas ir tikrai užaugęs padėkos mamytei už rūpesčius. Kad visos mamytės taip užsiimtų taip su savo vaikiukais.
    Aš jei nelabai užsiemus žaidžiu su savo vaikais bambentoną,kvadratą,nors ir nugara po gimdimų kartais paskausta,bet vaikams tokia laimė,kad mama su jais žaidžia. Aišku daugiau vasaros sezonu.

    Deimax

  5. 2

    turim net du kamuolius-didesni ir mazesni-bet tik sokinejam atsisede :)

    jurc

  6. 2

    Mes kasdien mankstinames 1 akademine valanda.Vaikiukui labai patinka.Ypac gulint ant pilvuko su kamuoliu leistis zemyn ir zeme pasiekti pirstukais,veliau atsiremti delniukais.Mums labiausiai patinka uzsiimti lauke,ant pietutes.Jei oras prastesnis,patiesiam ant grindu kaudra ir "dirbam" ant kamuolio.

    gintarep

  7. 1

    aš ir mąstau kada čia mums įsigijus o kokia konkrečiai nauda iš jo ar galėtumėt pasakyt

    Dominyka26

  8. 1

    Manoji dar viena pati nevaiksto,vaiksto tik su "pavadeliu" arba stumiasi si kamuoli ir negriuna.

    gintarep

  9. 1

    5 min per diena, jei sutinka. Nes buna, kad atsisako.

    vinipukas

  10. 1

    Mes ant gimnastikos kamuolio po kelias minutes 3-4 kartus per dieną. Jai labai patinka, ir iš po kamuolio jai patinka atsigulti nat pilvuko :))))

    Irma