• 27ats.

    Kam teikiate pirmenybe - voniai ar dusuo kabinai?

    Seniau galedavau vonioje praleisti valanda - knyga paskaityti, kauke pasidaryti ir siaip pamirkti kvapnioje vonioje. Dabar ne tiek del laiko stokos (pvz nakti vaikai ramiai miega, galeciau sau nardyt), bet del man neaiskiu priezasciu:), pamegau praustis po dusu ir nieko man nebereikia - nei kvapniu drusku, nei putu, nei knygu skaitymo...

    linelisSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Man panasiai kaip ir tau: seniau vos ne kas antra diena vonioje mirkdavau su knyga, kaukemis ir visokiais skaniais kvapais, burbulais. O dabar jau nebe tas galvoje, vakarais jau bunu tokia pavargusi ir aptingusi, kad iki duso vos prisiverciu nueiti. Bet vistiek pirmenybe teikiu voniai, o ne duso kabinai. Joje daug ka galima daryti: maudytis, dusu naudotis, dideli "adijala" isskalbti, geles nuprausti, vaikui vandens pramogu parka surengti. Duso kabina tiek malonumu ir naudos nesuteiks.

    Agne

  2. 4

    Turim vonią, bet maudausi po dušu. Man ir patogiau, ir greičiau. Kažkada labai mėgau vonioj pagulėti, o dabar to poreikio jau nėra.

    trejetukas

  3. 4

    Oi,kaip sunku man būtų be vonios,mėgstu dažnai joje pagulėti,kokį žurnalą paskaityti,atsipalaiduoti,o šiaip palįsti po dušu galima ir vonioje,o va dušo kabinoje tai nepagulėsi;-)

    debesėlis

  4. 4

    be vonios butu prastai, skubant galima ir po vonios dusu nusiprausti, o ir vaikui bus kur normaliai pasitaskyti. Yra kurie vietoj vonios dusa stato, bet as to nepakesciau.

    vinipukas

  5. 4

    Voniai yra geriau, bet dazniausia maudausi po dusu :) greiciau taip :) vonia dar kol prisileidi, norisi ten dar ir pamirkti, daug laiko uzima :)

    Erika_P

  6. 4

    Vonioje pasilepinu tik karta per menesi,o kasdien prausiuosi po dusu.

    rimrem

  7. 3

    Aš mėggstų ir taip ir taip. Bet greičiausiai tai nuo nuotaikos ir laiko priklauso.

    Deimax

  8. 3

    Nekeisčiau jokios vonios į dušo kabiną, na nebent dideliame name būtų keli vonios kambariai. Šiaip ir vonia galima sėkmingai naudotis kaip dušo kabina. Aišku, ji daugiau vietos užima, bet kai įpranti, atrodo taip ir turi būti. Bet paskutiniu metu irgi nesilepinu vonioje. Tiesiog jau ir pati patingiu. Nebegaliu labai atsipalaiduoti, nes vis galvoju, o jeigu mažoji prabus, reiks pas ją bėgti. O ir kitų atsipalaidavimo būdų yra, man netgi ant lovos kojas užsikėlus sėdėti yra relaxas.

    elegancija

  9. 2

    as duso kabinai,joje nusiprausti greiciau,jei kur skubi ir nori issimaudyti,o vonioje gali pasilepinti kai turi daug laiko ir gali gulet kol susirauksleji:-)

    daina

  10. 2