• 8ats.

    Mielos patarėjos....mano sūneliui 6mėn.maitinu MP bet primaitinu daržovienę su mėsytę ( KALAKUTIENA, TRIUŠIENA, JAUTIENA, VERŠIENA ) kas diena vis keičiu mėsytę, dar duodu vaisių tyreles na pati irgi gaminu ( sutrinu su brendeliu). Klausymas tame, kad duodu mažyliui daržovienes 180ml. Mielai suvalgo, bet matau, kad jam mažai...na iš jo kūno kalbos suprantu tai. Gal klystu nežinau....kiek jūs duodate ml. Savo angeliukui? Gal aš per mažai duodu? Jis pas mane stiprutis, jau pats stovi ant kojyčių atsiremdamas į lovos kraštą.

    JelenaseriogaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As tai 6men visai nedaviau mesos.

    grirute

  2. 1
  3. 1

    darzovienes su mesa maniskis suvalgydavo ir tebesuvalgo ir 300 ir 400ml kartais - kiek nori tiek duodu. tiesa mes primaitint pradejom zymiai veliau, tad tas kiekis su mesa darzoviu buvo mazdaug nuo 7.5-8men

    Anonimas

  4. 1

    sory,kad ne i tema,bet super leliukas:-)

    ABMamyte

  5. 1

    Na mes pradėjome po truputėli jau nuo 4.5 mėn bet dar buvo be mėsytes o nuo 5 men. jau valgome mėsą ir didindama porciją valgome būtent tiek.Bet matau, kad jam mažai, jis tikrai stiprutis, įkėliau nuotraukytes, galite pasižiūrėti mamytes.

    Jelenaserioga

  6. 1

    Prie mamos pienuko tokiame amziuje tikrai nepermazai,o dar ir per daug.

    Anonimas

  7. 0

    Aš neskaičiuoju kiek ml suvalgo, duodu tiek, kiek jis nori.

    snaigyte

  8. 0

    Aš irgi manau, kad tokiame amžiuje per daug staigiai nepradėkite primaitinti labai didelėmis porcijomis. Geriau pavalgius pasiūlykite dar savo mp.

    Lauryytte