Atsakymai

  1. 3

    nesijaucia man jau daug metu, nes parduotuves issipuosia vos ne lapkriti, visur eskaluojama "kaledu dvasia", eglutes puosiamos pries dvi savaites, ir tt or pan - man kaledu dvasia jausdavosi vaikystej, kai eglute puosdavom kuciu isvakarese, kai tos kaledos dar nebudavo tokio lygio "komercinis projektas".. uz tai dabar visai nebuna kaledines nuotaikos ir jokiu stebuklu nelaukiu.

    Anonimas

  2. 3
  3. 2

    Taip jauciasi kaledines nuotaikos is po vakar keliones i venspili,ten kaip graziai miesto centras papuostas zmoniu kiemai papuosti jau,o kai gryzom i lietuva niuroka niekas nieko nepasipuoses isskyrus prekybos centrus.

    Ermita

  4. 2

    kazkiek jauciasi :) bet "stebuklu" nelabai laukiu, nes zinau, kad ju nebus :)

    Yuki

  5. 2

    taip, jau jauciasi. namie jau Advento kalendoriu turime

    juratele

  6. 2

    Na aš dėl stebūklų noriu parašyti...mano dukrom 11 ir 14metų. Jos man irgi vis kiekvienais metais sako,kad nėra to kalėdų senio. o aš joms ir atsakau, kad aš tikiu tą švente, net kad ir gavus iš vyro kokią smulkmenėlią aš jaučiuos laimingesnė, kad per tą šventę aš gaunu dovanų ir jų pačiu dovanotų. Sakau,jus manes klausiate ka per kalėdas gausite dovanų jau lapkričio mėn.ir atsakau jei nebūtų tos šventės nebūtų tu papildomų dovanų...tai ir neprėštaraukite pačios sau. Priimkite tai už stebūklą,kad tokia graži šventė,kad per šventęs mes tampame trupučiuką geresni, draugiškesni,pabūnam kartu..ko siais laikais labai reikia žmonėms...O dovanos tai tik smulkmenos...

    Deimax

  7. 2

    Dar nesijaucia,nors ir sniego yra.

    marinaaa

  8. 2

    ne nesijaucia, o stebuklu manau tik vaikai telauke

    vestina

  9. 2

    Sventine nuotaika jauciasi, ypac dabar, kai uz lango balta balta..

    Imbiere

  10. 2

    dabar jauciasi kai uz lango sniego yra :)

    Mamaaa1987