Atsakymai

  1. 2

    "anonime", kadangi tai mano pirmas vaikas, tai daug ka suzinojau is savo pacios mamos. ji pati jam nupirko specialias ortopedines basutes, ir su jomis jis daznai buna vaikstyneje. jei vaikas nuolat tik su kojinem, tai didele tikimybe kad issivystys pilnapedyste. geriau pasidomek, pries kitus kaltindama. be to, *Deimax* rase ta pati. tai gal ir ja uzsipulsi? ar tau tik mane patinka uzpuldineti vos ne su kiekvienu mano klausimu ar atsakymu? :)

    Yuki

  2. 2

    Labas, na jūsų vaiko pirmi batukai turi būti patogus, o patogus ir geri batai brangiau kainuoja. Geriau nupirkti prastesnius viršutinoius drabužius,bet nepagailėkite pinigų kokybiškiems batams,ypac pirmiems vaiko batams. Reiškia su supinatoriu ir dviem ar trims reguliuojančiom sagtim,kad galėtumėt tiksliai nustatyti vaiko kojos apimtį.
    Patarimas; iki triju metukų pirkite tokius batukus ar basutes,kad vaiko kojitės teisingai mintų. Net jei jūsų vaikui ir nepripazinta ploksciapadystė,visvien ti
    tokia avalynę reikia profilaktiškai nesioti. Mano abi mergaitės neturėjo ploksciapad.aš iš paskutiniu pinigėlių pirkau. Kada nors jums vaikai įvertins jus, o jūs busite visda rami del kojicių,kad bus grazios ir svarbiausia eisena bus taisyklinga. Pagalvokite apie tai. Sekmės.

    Deimax

  3. 2

    batukus vaikas turi pradeti nesioti dar pries pradedant vaikscioti, kad nebutu pilnapadis, ir po to nebuna problemu priprasti prie ju vaiksciojant.

    Yuki

  4. 2

    Kadangi mes batukus movem ir dar nevaikstanciam, tai jis pas mus prie ju greitai priprato. Tiesa, buvo keletas batu, kuriuos vaikas atsisakydavo mautis arba iskart apmovus nusimaudavo,bet pakeitus juos kitais viskas susitvarke.

    Isnykstanti

  5. 1

    Yuki, pilnapadiskumas issivysto ne nuo to,kad nedevite batuku.. tai igimtas paveldimas defektas. Ir si dalyka gali nustatyt tik ortopedo specialistai,chirurgai.Jei vaikas gime be patologijos,tai ploksciapadiskumas nuo kudikistes ir neatsiras.

    Anonimas

  6. 1

    Mes irgi batukus dejom kai dar maziukas nevaiksciojo . Seip tai tikrai greit priprato ,kaip ir su zieminiais batukais, nebuvo jokiu problemu .

    Spinduliukas

  7. 1

    na sunku buvo ilgokai kol ismoko normaliai vaikscioti

    Anonimas

  8. 1
  9. 1

    as tai pirkau dejau labai lengvucius, taciau ilgai reikejo laukti kol priprato, jis nei koiniu nei batu nemego. viska nudraskydavo.

    tikmama

  10. 1

    svarbiause dekit lengvus batukus,mes greit pripratom

    mamulyte