• 5ats.

    Patarkit mamytes, noriu nusipirkti printerį , bet sužinojau, kad yra tokiu kuriu labai brangūs dažai. Gal galėtumet patarti kokį turėčiau pirkti, kad būtu pigesni dažai? Na kuo pigiau.....

    JelenaseriogaBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mes turim Epson Stylus sx130, tiek jis pats, tiek dazai nera brangus, jeigu perkama internetu. Specializuotose parduotuves dazai siaubingai brangus, o va mes perkam amazon.co.uk labai zemomis kainomis ir esame patenkinti.

    Vita_321

  2. 1

    as nesenei nusipirkau spauzdintuva us 270 lt, samsungas lazerinis (tas spec. rasalas brengokai kainuoja apie 100lt, bet ji per metus viena karta terik keisti, bent man nes daug spauzdinu) daugiafunkscinis (skenavimas i pc ir kaip kopijavimo aparatas ir paprastai is pc spauzdinti) tik toks spauzdintuvas spauzdina nespalvotai . Man jis praktiskiausias nes daug ir ivairiais budais spauzdinu.

    xeditukasx

  3. 1

    Man ir reik printerio tai keliuose pardotuvese domejausi apie juos. Man ir buvo aktualu kad rasalas butu pigesnis.
    Tad kuo pigesnis printeris, tarkim, tuo rasalas brangesnis. Tarkim tas printeris kru visur kainuoja 150lt (nemane firmos, printeris su skaneriu), jo rasalas irgi kainuoja 150lt mazdaug, jis atspauzdina ~500lapu, o printeris kurio kaina ~400-500lt, jo rasalas apie 25-35lt. Atspauzdina ~700lapu. Tad kaip beziuresim, apsimoka pirkti brangesni printeri.
    Beabejo labai geri ir taupus yra lazeriniai, taciau jie brangus ir ta lazeri irgi reik keisti, kaina irgi nemaza, taciau keisti reik kas kelis metus, gal ir nesijaucia, bet man asmeniskai per brangu tiek uz printeri sumoket.
    O seip siulyciau pasizvalgyt po sklebimus naudotu printeriu, ju gan nemazai yra. Daukur be rasalo parduoda uz maza kaina. Tik pries perkant isitikink, kad tikrai veikia :)

    Adri

  4. 0

    mano pastas del printerio ipasta@auto.lt arba galite tiesiog per mainyk.lt rašyti.

    Anonimas

  5. 0

    Turiu nereikalinga printerį, už 40lt galėčiau parduoti. Geros būklės, printeris -skaneris - kopijuoklis viename
    http://www.mainyk.lt/daiktas/skeneris-kopijuoklis-printeris-hp-deskjet-f380/444438.
    Nauja kasete kainuoja 45LT, o papildimas nuo 30-40Lt, priklausomai kur pildysite.

    Anonimas