Atsakymai

  1. 1

    katino neturiu, bet grindis plaunu kasdien :)

    Anonimas

  2. 1

    Turime antra vaikeli.Del katino, as jau pati uz tai, kad jo isvis nereikia, kai mazi vaikai namuose.Puku tiek, kad ju neimanoma isvalyti, nors tu 10 kartu sveisk per diena.Beda.Vyras ne uz ka jo niekam nesutiko atiduoti, net laikinai.Tai kai pirmas vaikas pradejo sliauzioti, as jam nelabai lesdavau tai daryti, dazniau pastatydavau, kad perimetru vaiksciotu, ir rankas dazniau plaudavau jeigu jau sliauze.I vaikstukus dejau.Su antru vaiku tas pats.Pastatau i vaikstukus.Sliauzioja tik lovoje, manieze.

    liutukas

  3. 1
  4. 1

    turejom suni tai daznai i diena 2kartus tikrai nes suo meta plaukus

    Anonimas

  5. 1

    Ne grindis del to katinao plauciau,nes ir be katino beveik kasdien plauname,o ta katina apgyvendinciau kitur.Toks kudikis ir gyvunai nesuderinamas dalykas.

    Anonimas

  6. 1

    pas mus yra mazas suniukas mes plaunam kiekviena diena po karta o kartais papuola kad kiekviena diena ir neisplaunu:)

    Star_blue

  7. 1

    taip mes turim katina,kuris būna tik namie,savo gamtinius reikalus atlieka dėžutėje :),grindis plaunu, 2 kartus i diena ,ryte ir vakare.Kartais surenku pūkus,dulkes ir kt. tik drėgnu skuduru.

    nežiniukė

  8. 0

    mes turime ne katina bet suni,grindis plaudavau kiekviena diena kaip ir iki vaiko gimino. ir noreciau lb nesutikti su viena mamyte kad vaikai ir gyvunai nesuderinami. vaikai auga protingesni ir atsakingesni, musu mazajai suo yra pats geriausias draugas. reikia tik moket suderinti :)

    Panther

  9. 0

    musu katinas ir namie buna,tai plaunu i diena pora kartbeto katinas daugiau savam kampe pramiega,jis nakti vaikscioja daugiau :)

    mamulyte