Atsakymai

  1. 2

    Nespetu,tai nespetu,ne pasaulio pabaiga,apseitu vaikai ir be dovaneliu,gal kazkiek ir butu liudna,bet jau ne ant tiek,kad uzpykciau.

    Jolka123

  2. 2
  3. 2

    Na maniskiai niekados nesivargindavo :) pripirkdavo dauuuuuuug saldumynu o tarp ju paslepdavo pinigeliu :) ir mes likdavom patenkinti su broliais ir seneliai nevargdavo su ieskojimais. siuolaikiniams vaikams nevisada itiksi. taigi manau nepykciau, tik jie turetu taktiskiau issireiksti, o ne tiesiog- nespejau.

    Whisper

  4. 1

    Žinoma nepateisinciau .. Kad ir miela smulkmenyte vaikui tiek dziaugsmo sukelia ... O kai vaikuciai laimingi , teveliai dar laimingesni , ar gi ne.? :)

    Spinduliukas

  5. 1

    tikriausiai ne. jei pasakytu kad negalim nes neturim pinigu - jokiu pretenziju, dar ir pagalba pasiulyciau. o jei del laiko trukumo tai netikiu - jei eini i prekybcentri duonos tai gali nupirkti ir paprasta zaisliuka net uz kelis litus.

    arcita

  6. 1

    ne tykrai nepateisinciau,gal net truputuka supykciau,nes anuke jug tik viena turi,o beto kaledom jau tykrai turejo laiko nupirkt,nor maziuke smulkmenele

    ABMamyte

  7. 1
  8. 1

    nepateisinciau,pas mane su vyro tevais panasi situacija..bet jie anukes ir nelabai myli,visai nesidomi tai as net nenoriu jog vaziuotu pas mus,aisku suprantu jei ten pinigu ner ir pan bet nebuvo laiko...

    rasa1990

  9. 1

    Zinoma pateisinciau,o ir kas sugalvojo,kad dovanos privalomas dalykas..

    Anonimas

  10. 1

    nesupykciau, svarbiausia kad nepamirstu kad turi anukelius :)) o dovanos ne pirmoj vietoj

    lolita24