• 5ats.

    Kūdikio maitinimas

    Sveikos mamytes. Kreipiuosi pagalbos i jus nes nebezinau ka daryti.... Turiu 2 mėn. kudikį, kuris gimė neišnešiotas (35 sav.). Savo pieno turiu nedaug, todėl tenka prisimaitinti mišinukais. Tik va - mišinukai ir yra visa problema. Kiek bandžiau mišinuku: Friso, Tutelli, Aptamil1, Milumil - visus atpila. Vienintelis, kuris lyg ir tiko - Aptamil AR - atpylinėjantiems kūdikiams. Tačiau šis mišinukas nėra sotus. Vaikas jau po 1-1,5 val. vėl alkanas. Bijau permaitinti, todėl keleta valandų kankinamės. Gal verta pabandyto ožkos pieną? Tik klausimas kaip jį tinkamai paruošti kūdikiui. Labai prašau, pasidalinkite savo patirtimi.

    ZaikuleMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    visi vaikuciai atpilineja, nieko tokio jei tai ne fontanais...ir jei maitinate misineliais, duokite y tarpus pagerti arbatos ar vandens, nes nuo ju vaikucius troskina.

    Lulu

  2. 1

    mes tai valgom nan1 nuo pat gimimo,buna ir pas mus kartais atpila,bet retai...jo yra su gerosiomis bakterijomis r paprasto tai 3men gerem su bakterijom db ta paprasta

    rasa1990

  3. 1

    As irgi nerizikuociau, dar labai mazyte, as taiapt turiu 2 men pieno neturiu kalnais, bet kada nori tada valgo, nusitraukinedavau ziurejau kiek suvalgydavo tai iki 120 max. Pritariu, kad kai pradeda pykti duok arbateles ar virinto vandenuko:)

    tuojmama

  4. 1

    Tada bandykit daryti klejukus su ozkos pieneliu jie bus sotus ir vaikui sveikiau ir sociau, nes mano dukra jokio misinuko neprieme viska atpildavo tada viriau klejukus.

    xeditukasx

  5. 1

    as nerizikuociau su tuo ozkos pienu,gal ne alkanas gal siaip atsigert nori pabandyk tuot arbateles arba vandenuko pagert,beto savo pienuku jei dar yra galit duot kiek vaikas nori juo nepermaitinsit ir matysit...arba misinuko norma didinkit,nekreipkit demesio ka raso ant pakuociu,padarykit daugiau ir ziurekit kiek vaikas isgers,amniskei 4 men tai jau turetu pagal dezute isgert kazkur apie 200ml bet isgeria tik 120 ir jai pakanka svoris auga gerai...su pienu neskubekit

    rasa1990