Atsakymai

  1. 2

    Saldytu kreveciu ir ryziu salotos
    Paruošimo laikas: 20 minučių

    Reikalingi produktai:
    400gr Saldytu kreveciu(tinka ir marinuotos) 125gr ryziu 200gr kukuruzu 1vnt svoguno galva 5vnt marinuoto agurko(priklauso nuo dydzio) majonezas ir prieskonei

    Saldytas krevtes uzpilame karstu vandeniu ir palaikome apie 10min nupilame ir jas nusausiname.Issiverdame ryzius.Svoguna,marinuota agurka supjaustome smulkiai ir sumetame y dubeny tada ydedame kukuruzus,krevetes ir galeusei ryzius.Visa tai uztaisome majonezu pabarstome prieskoniais ir viska gerai ismaisome...Prasau prie stalo,skanaus!

    Aureluze

  2. 2

    Graikiškos krevetės formelėse

    Ingridientai:
    400 g nesmulkintų marinuotų pomidorų
    1 svogūnas
    1 česnako skiltelė
    2 š. smulkintų krapų
    1 a.š. šviežiai išspaustų citrinų sulčių
    žiupsnelis druskos
    keli grūdeliai pipirų
    žiupsnelis raudonėlių
    200 g išlukštentų krevečių
    50 g Fetos sūrio

    Procesas:
    Gana stambiais gabalėliais supjaustykite pomidorų minkštimą.Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Sudėkite supjaustytus pomidorus ir svogūnus į puodą. Įspauskite česnaką.
    Sudėkite krapus, druską, pipirus ir raudonėlius bei supilkite citrinų sultis. Maždaug 10 min. virkite ant silpnos ugnies. Įmaišykite krevetes.
    Patepkite orkaitės vienos porcijos dydžio formeles arba lėkštes. Sudėkite į formeles košę ir aptrupinkite Fetos sūriu.
    Nustatykite 250 laipsnių temperatūrą ir kepkite orkaitėje 6-8 minutes.

    Aureluze

  3. 2

    Krevečių kokteilis

    Ingridientai:
    400 g šaldytų krevečių
    Mažas ananasas
    Gūželė salotų
    200 g grietinės
    2 š. majonezo
    1-2 š. medaus
    2 š. smulkintų petražolių
    Citrinos sulčių, tabasko padažo, druskos, pipirų

    Procesas:
    Krevetes atšildyti. Ananasą nulupti, perpjauti, išpjauti kietą vidurį, supjaustyti nedideliais gabaliukais.
    Grietinę išmaišyti su majonezu, medumi ir petražolėmis. Pagardinti citrinos sultimis, tabasko padažu, druska, pipirais.
    Krevetes nuplauti, nuvarvinti. Supilti padažą ir išmaišyti.
    Salotas nuplauti, nusausinti ir suplėšyti gabaliukais. Salotomis iškloti indelius, įdėti ananasų, krevečių su padažu.
    Patiekti papuošus petražolėmis, su balta prancūziška duona.

    Aureluze

  4. 2

    fui labai nemegstu kreveciu,man jos smirda...nethgi vyrui ju negaminu nors jis be galo jas megsta:) pats pasigamina kaip jam skanu:) as tik burbuliuoju paskui kad visi kambariai smirda nuo ju:) o siaip receptuku labai daug internete,ir labai paprastu:) daznai idejos pietums ieskau internete:)

    Doviliuke

  5. 1

    Stai tokias greitas skanias salotas

    supjaustytas pomidoras, siek tiek svoguno smulkiai supjaustyto ,dedi krevetes , and virsaus sauksta ar du ziurint koks kiekis dedi majonezo ant virsaus druskytes, pipiriuku

    Mazute

  6. 1

    isverdu-pats skaniausias budas = )

    ervijota

  7. 1

    Mes jas megstame valgyti su avokadais. Krevetes pakepam alyvuogiu aliejuje, dedam cesnaku, paprieskoniuojam. Tada avokadus pjaunam per puse isimam ji visa, kad odele grazi liktu. Jo minkstima smulkiai supjaustom, sumaisom su krevetemis, parmezano suriu, trupuciu svieziu baziliku. Visa ta misini sudedam i avokado odele kaip i dubeneli ir kokiu 10 minuciu palaikom orkaiteje, kad suris susilydytu.

    Agne

  8. 1

    Krevečių kokteilis

    Ingridientai:
    400 g šaldytų krevečių
    Mažas ananasas
    Gūželė salotų
    200 g grietinės
    2 š. majonezo
    1-2 š. medaus
    2 š. smulkintų petražolių
    Citrinos sulčių, tabasko padažo, druskos, pipirų

    Procesas:
    Krevetes atšildyti. Ananasą nulupti, perpjauti, išpjauti kietą vidurį, supjaustyti nedideliais gabaliukais.
    Grietinę išmaišyti su majonezu, medumi ir petražolėmis. Pagardinti citrinos sultimis, tabasko padažu, druska, pipirais.
    Krevetes nuplauti, nuvarvinti. Supilti padažą ir išmaišyti.
    Salotas nuplauti, nusausinti ir suplėšyti gabaliukais. Salotomis iškloti indelius, įdėti ananasų, krevečių su padažu.
    Patiekti papuošus petražolėmis, su balta prancūziška duona.

    Aureluze

  9. 1

    Ingredientai
    4 porcijos:
    200g šaldytų krevečių
    2 obuoliai
    4 lapkotinio saliero stiebai
    Cikorijos su gužele
    50g migdolų
    Papuošimas
    Krapai
    Padažas
    5 šaukštai majonezo
    Šaukštas medaus
    2 šaukštai kefyro
    Druska
    Pipirai

    Aprašymas
    Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti. Krevetes suberti į sietelį. Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kūbeliais, salierus - griežinėliais, cikoriją - juostelėmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus produktus sumaišyti ir užpilti padažu.

    Aureluze

  10. 1

    as tai galvoju kad kiekviena vis kazka kitaip padaro nei pagal interneta :) o mes jas be galo be krasto megstame :) mmm.... einu ju lukstenti :)

    naujokele