Atsakymai

  1. 3

    as pradžioj jutau baimę paskui tai priemiau kaip natūralų, fiziologini procesą...bet prieš pat gimdymą taip pat užeidavo neramumas, jaudulys kas ir kaip bus...

    Lulu

  2. 3

    o ko cia bijot ? as kaip tik laukiau tos dienos kada galėsiu išvysti savo kūdikėli :)

    nežiniukė

  3. 3

    Bijojau,bet taip ir pagimdziau penkis.Juk nevaiksciosi nescia visa gyvenima...:)Gimdydama antra jau zinojau,kas manes laukia.

    vilem

  4. 2

    gimdymas visiskai naturalus procesas- pagalvok kiek moteru gimdo po 3 ar daugiau kartu, jei taip butu beprotiskai nepakeliama uztektu 1 gimdymo. ir beto gimdymo skausma nuema euforija gimus mazyliui.. paskaityk daugiau nete apie gimdyma, moters organiszmas po gimdymo pradeda gamint harmona, pavadinimo neatsimenu, bet toki harmona, kuris teikia dziaugsma dideli ir nieko nebeskauda. gimdymo bijot nereikia, paskutiniom nestumo dienom tu net jo lauksi, nes nakty miegot tampa sunku, judeti taip pat, daznas lakstymas i wc, paruosiamieji saremiai.... gimdymas tai stebuklas kai tavo mazylis ateina pas mamyte ant ranku:)) galvok gimdydama apie akytes, apie rankytes mazytes, kaip vaikeli supsi.. tai suteiks tau jegu:)

    rainbow

  5. 2

    kaip gali bijoti kai nezinai ko reikia ten bijot? paskutinem dienom as jau labai laukiau gimdymo ir kad issivaduociau nuo to begemoto sindromo :D o vat antra karta jau labai bijociau nes zinau kaip ir kas ten vyksta is tikruju.

    arcita

  6. 2

    Bijojau šiek tiek, kad viskas būtų gerai, bet kai atėjo ta minutė, viskas vyko greitai, sklandžiai ir baimės nebuvo. Viskas bus gerai, Monikute ;-)

    niurka212

  7. 2
  8. 2

    baime kad gal kazkas nutikt o tai ne

    mamulyte

  9. 2
  10. 2