• 13ats.

    Ar turite kokia draugę/ių kurios charakteriu neatpažįstamai pasikeitė.? Bendravimu ir elgiasiu .? Ar jums negaila ,kad kartais žmonės taip keičiasi y blogąją pusę.?

    Papasakosiu trumpai savo istorija. Turėjau geriausia draugę , buvom lyg seserys visada beveik kartu , ji apie mane viską žinojo , o aš apie ją. Bet atėjo toks metas kai viskas apsivertė , vis mažiau bendravom ,senus draugus ji pamiršo atsirado nauji,pasikeite ir charakteriu. Dabar parašo tik tada kai jai reikia kokio patarimo , ar susitikus pasiguost ar išsipasakot nori . O man vis dar dabar skauda širdį ,kad žmonės taip gali pasikeist. :(

    SpinduliukasSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Turiu ir labai skauda sirdi del to, viskas pasikeite po to, kai susirado "kadra", kuriam as tiesiog nepatikau, o dar pamenu, kaip sakydavo, kad jei reiktu rinktis vyra ar draugyste, rinktusi tik draugyste:)

    Mystica

  2. 3

    Deja turiu :( drauge su kuria kartu jau 7 metus. Mokemes kartu, gyvenom kartu (nuomavomes), dirbom kartu. Viskas buvo saunu, galejom viena kitai patiket bet ka... Deja spalio men pakeiciau darba. Drauge neatpazystamai pasikeite. Neatsako i skambucius, sms, daznai bandau isgaut minutele ir nuvaziuot i senaji darba pas ja, o ji mane ignoruoja apsimeta turinti daug darbo ir i mano puse net neziuri. Kai "priremiau prie sienos" ir tiesiai sviesiai paklausias kas atsitiko, atsake, kad viskas gerai ir pabego... Neisivaizduoju kas galejo atsitikti, bet tikiuosi, kad jai bus viskas gerai :(

    Whisper

  3. 2

    Su laiku isaugama is to amziaus,ypac,kai sukuriamos seimos.Tenka rinktis,arba seima,arba draugai.. bet jei toji drauge dar ir seimos neturi,tai nieko nuostabaus kad neisipaiso i tavo,jau nusistovejusio gyvenimo supratimus. Auginant vaika,kordinaliai pasikeicia daug kas zmoguje.Ir tai kas buvo anksciau viskas suprantama kaip "seserims",deje pasauliai atrodo visai jau kitaip.Nes apart drauges,tarp jusu atsiranda ir nauju zmoniu,tai vyras,jo gimines,draugai-kurie taip pat turi labai dideles itakos,kas su tavimi ir kaip bendraus.

    Anonimas

  4. 2

    pasikeitė draugės kada pagimdžiau, nebeskambina , neberašo, gal pavydas atsirado dėl vaiko, nes tapau laiminga, nežinau kodėl nenori pasidžiaugti kartu, niekada nėra paklaususios kaip auga vaikutis. Keista man.

    vinipukas

  5. 2

    neturiu, nes po tokiu pasikeitimu nebesinori bendrauti.

    Yuki

  6. 2

    taip, turiu bendravom labai artimai nuo vaikystės, visas paslaptis patikėdavom viena kitai, o pasikeitė ji smarkiai kai ištekėjo, tiesiog vyras smarkiai jai vadovauja ir nurodo ką daryt, o i paklūsta...gaila nežmoniškai...

    ilgesys

  7. 1

    Tai jau taip!Turejau ir as drauge,kuri mano buvo lyg sesuo..bet buvau per naivi ir nemaciau ko is tikro zmogui reikia,pasirodo materialiste buvo.Kaltinau tik save,kad laiku nepastebejau su kuo dalinuosi savo isgyvenimais,savo laime ir t.t.Dabar labiau esu atsargesne,ir siuo metu neturiu tos pacios paciausios drauges,bet ir neliudziu labai.Gal netiketai ta vienintele drauge atsiras mano gyvenime :)

    kukuska

  8. 1

    Deja, aš irgi turiu. Tiesiog buvom labai artimos ir labai daug kartu praleisdavom laiko tiek dviese, tiek su abiejų antrosiomis pusėmis, kurios taip pat gana gerai sutarė. Tačiau vieną kartą ji draugystę iškeitė į pinigus, padėjo, bet už tai pareikalavo atlygio. Ir dabar turi naujus draugus, todėl bendrauti nebenori.
    Pradžioje man buvo labai sunku, dabar tiesiog skaudu, kad joc vertybės tokios ir pamiršo, kas tikrieji draugai yra, kurie padeda nelaimėje ir reikalingi ne tik pasilinksminti. Po truputėlį pradedu vis mažiau apie tai galvoti, tikiuosi, kad ji bus laiminga.

    Lauryytte

  9. 1

    na man ir pan buvoo paskui galu gale isvis nebebendraujam

    Anonimas

  10. 1

    Net nezinau, kaip pasakyti ir turiu ir neturiu. Turejau tokia ilgamete drauge, paslaptimis dalinomes, sventes svesdavome kartu, dirbom kartu.. Pakeitus darbovietes, jau nebebendraujam, nesusiskambinam. Turiu as ja ir Facebooke kontaktuose, bet nei kart nesusirasem.

    Imbiere