• 17ats.

    Kokia jusu nuomone apie...

    Ka manote apie portalus,kuriuose galima susipazinti su naujais zmonemis ,praleisti laika forumuose ir zaidziant zaidimus?
    Pvz. kaip one.lt,
    klase.lt, netlog.com,
    ar facebook.com... ??? ir pan... begalybeje portalu

    naujokeleHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Jetau, kai paskaičiau, kiek kur bendraujate, tai pagalvoju, kad kaip tam viskam laiko randate? Aš sugebu vakare mamanijoje pasėdėti, dieną delfi žinias perskaitau ir tiek. Jau ir el. p. tik svarbius pranešimus, jeigu tokie būna perskaitau, o visokius "gražius vaizdelius' ateičiai peržiūrėti palieku:)) Esu ir netlog, ir klase.lt užsiregistravusi, bet jeigu tik gaunu pranešimą, tada peržiūriu, o šiaip tai net ir prisijungimo slaptažodžius ne visada prisimenu:)

    elegancija

  3. 2

    As kasdien naudojuosi keletu dalyku: visada isijungiu Skype, ten paplepam su pusbroliais ir keletu draugiu. Visada uzeinu i mamanija parasineti.
    Visada pasitikrinu pasta. Visada i klase.lt uzsuku su klasiokais pasilabint, o ju susirinke beveik visa klase, per ten ir klases susitikima derinomes. Visada isijungiu facebook, nes per ten susiradau ir mane atrado senieji paauglystes draugai, siaip bendraujam retokai, bet zinuciu visada randu. O dar ten zaidziu Mafia Wars laisvu laiku, tai visai linksma. Ir nemanau, kad tai tik uzsiemimas paaugliams.

    Agne

  4. 2

    gavau kvietima prisijungti facebook, bet prisijungiau ir nesinaudoju, nes dauguma buna neaktyvus, todel negaištu laiko del vienos drauges, kuriai galiu paskambinti, tik vienas pliusas foto albumai. Dar bandziau susisiekti su klasiokais per klase.lt, bet radau tik 2 prisiregistravusius ;-(
    one.lt nemegstu, del letu atsakymu, geriausias man variantas bendravimui tai skype.

    vinipukas

  5. 2

    man patinka forumai kuriuose gali paklausti tai kas tau rupi,o sitam-man mieliausia,nes daug siltu zmoniu,kurie netingi parasyti savo patarimu.Nes buvau uzsiregistravusi kazkuriam ir klausiau gydytojo klausimo,taciau taip ir nesulaukiau iki siol.Manau mes kiekvienas pasirenkame tai kas mums arciau sirdies...

    brigita

  6. 2

    mes sedim facebook dazniausiai,visi draugai isvazineje tai susiekiam per ta puslapi.kadangi musu su vyru draugai bendri tai kartu ir rasom visiem:)

    dzionike

  7. 2

    Na manau kiekvienas renkasi sau patinkanti portala,todel ju ir yra labai daug:) pati naudojuosi keliais ir manau kad tai yra gerai,kadangi viename portale bendrauji su vienokiais zmonemis,kitame- su kitokiais:)

    Doviliuke

  8. 2

    tie portalai man pvz.labai patinka,per klase lt.portala mane susirado mano geriausia drauge kuri dabar gyvena Vilniuje,o jos nemaciusi kokiu 12metu,tai dabar bent jau susirasinejam, netlog portalas patinka tuo,kad paranesa kada kieno gimtadienis,irgi geras dalykas,ten ir siaip visoiu vaizdo klipu gali pasiziuret ir t.t

    Aureluze

  9. 1
  10. 1

    Naudojuosi tik facebooku. Ten tik draugu foto ziuriu ir zaidimus zaidziu.

    Imbiere