• 10ats.

    Mamytės, dar maitinu vaiką, tvarkingai, iš apiejų krūtų... Po šios nakties viena pusė tokia priprinkusi ir skausminga iš vidaus (skausmas ne toks, kai pieno būna pilna). Gal koks uždegimas ar mastitas? Gal kuriai taip buvo? Ką darėt?

    niurka212Moters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man taip daznai budavo po nakties. Gal tiesiog labai greit pieno liaukos gamindavo pienuka. As tiesiog is ryto atsikelus iskart nutraukdavau pienuka.

    Spinduliukas

  2. 2

    Man buvo mastitas temperatūra buvo 38,5 žiauriai skaudėjo viena krūtį ir ji buvo po apačia laaabai karšta, tai greitaja kviečiau . :) manau gakl ir tu išsikviesk nes gali but guziukai tada bus blogai, o jeigu nbus, dėk kopusto lapą prie krutinės po apačia su medum aptepta palaikyk , arba eik po karštu dušu ir nusitrauk piena :)

    sauluze555

  3. 1

    Yra man buvę taip ne vieną kartą, kažkaip praeidavo savaime.

    Pabuciuok

  4. 1

    Dar galite vaikuciui duoti ta kruti, kuri yra skausminga dazniau isvalgyt,t.y. du maitinimus is eiles is skaudamos, viena is kitos, o po to grizti i normalu maitinimo rezima. Jei reikia, toki "extra maitinima" pakartokite dar karta.

    Isnykstanti

  5. 1

    kartais pasitaiko ir man tokiu atveju, kad skauda kruti, tai tiesiog vaikui duodu dazniau is jos patraukti ir po kiek laiko susitvarko.

    auvilė

  6. 1

    Ačiū už patarimus!
    Guzelių nėra, tiesiog krūtis - kaip vienas didelis guzas... Vaikas užmigs, tikrai reiks eit šilą dušą, tikiuosi, padės :-)

    niurka212

  7. 1

    Pasiciupinekite gerai, ar nera guzeliu. Man buvo panasiai, i vakara pakilo temperatura.
    Jei apciuopsite guzelius, nueikite i silta dusa ir gerai juos ismasazuokite svelniais sukamaisiais judesiais. Man tai labai padedavo.

    Isnykstanti

  8. 1

    Jei butu mastitas tai temperatura auksta turetu buti.. ar nesijaucia guzeliu?jei taip gali but uzsikise latakai pieno.. o daugiau kas galetu buti tai nezinau...

    agnesm

  9. 0

    gal perpute,uzdekit kopusto lapa,padeda istraukia karsti

    sandi

  10. 0

    Buvau pas gydytoją, išvis uždraudė maitint, tik nusitraukinėt ... Antibiotikų išrašė ir sakė rišt maitinimą ...
    Ačiū, mamytės už pagalbą :-)

    niurka212