Atsakymai

  1. 3

    Musu pazystama labai sunkiai nesiojo du vaikucius, buvo bjauri labai.Vyra is namu isvarydavo.Arba vaikams kazka ten prisnekedavo ant tevo...Po gimdymu vel normali pasidarydavo.Tai kazkaip ji buvo uzsiminusi del trecio vaikelio vyrui, tai jis pasake, o ne brangioji, as taves daugiau tokios nebeistversiu.Ten tikrai siaubas kazkoks buvo.Gerai kad tik nestumo metu.Bet vyras kantrus ir atlaidus ir pakele toki isbandyma.

    liutukas

  2. 2

    nebuvo man nestumines depresijos. nuotaikos gana daznai keitesi, nestumo metu buvau jautresne, nei iprastai, bet depresijos nebuvo.

    Yuki

  3. 2

    Atvirksciai,tapau viskam kur kas atidesne,labiau viskuo besidominti,na o charakteriu ne kiek nepasikeiciau.Ir poreikiai niekuom nesiskyre,kaip ir iprastai,ir bendravimas niekam negadino nuotaikos,

    Anonimas

  4. 2

    Oi kankino :) Nieko keisto, juk hormonai siautėja :)

    snaigyte

  5. 1
  6. 1

    buna ir net daznai,atrodo nori verkti ir nezinai del ko. Arba kaip nieko nenori,tik uzsidaryt kur ir sedet.

    ineta1991

  7. 1

    Buna,kad apsiverkiu ir nezinau rimtos priezasties,tai vyras visada klausia,kodel verkiu,o as atsakymo nerandu,tai vis galvodavo kazka ne taip padare..Ilgesys kazko,noras myleti kiekviena,bet buna kad sunervina ir betkoks menkniekis :)) Buna juokiuosi,o paskui verkiu..Noreciau labiau juoktis,nei verkti:)) Bet tie hormonai,su jais nera jokio budo kovoti:)

    laiminga1993

  8. 1

    Pirma nestuma labai gerai viskas buvo, o antra gal buvau jautresne, nes maziukas labai neklausydavo manes, tai faktiskai visa antra nestuma praverkiau, o vaikelis gime ramus.:)

    liutukas

  9. 1
  10. 0

    Tikrai buna dienu kai tik verkti norisi, o paskui po kiek laiko juokiesi... Tos nuotaiku kaitos gana daznos, vargsas vyras ir augintinis ;)

    Timida