• 7ats.

    Kiek Krikstynos lietuvoi kainuoja ir kaip man jas uszisakity?

    As gyvenu Londone ir turiu 6menesiu berniuka, ir as noriu ji krikstyt lietuvoi, tuoj pacioi baznycioi kaip ir as - Sv. Rapolo, Vilniui. Nes visa mano gimine yra lietuvoi. Zodziu, as noriu suzinot kiek man mazdaug kainuos ir kaip man jas uzsakyt.

    KayceeKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As ,8 men. dukrytes,kriksto rubeliams isleidau apie 70Lt, (viska reikalinga radau turguje) krikstijom rudeni,tad reikejo jau siltesniu drabuzeliu ir batuku.
    Kiek dairiausi parduotuvese to paties,viskam buciau isleidus 300Lt.
    pvz: baltas kriksto (apsiaustukas turguje kainavo 15Lt,o uz visiskai toki pati (lenkiska) "Oze",buciau mokejusi net 53 Lt, balti batukai-slepeteles su kailiuku,turguje mokejau 18Lt, o Akropoli analogiski 45Lt..
    Mes krikstijome Kalvariju bbaznycioje, ir kunigas net neuzimine apie jokius pinigus,(tai nieko ir nekainavo) tik buvo privaloma teveliams su kumais,atvykti isklausyti sakramento pamokymu.
    Simboliskai,tos paskaiteles metu,kad visai ne cento nedave nusipirkome kriksto zvake (5Lt) , O turguje uz ja praso 15Lt, ir kriksto sakramento knygute uz 15Lt.
    Tai va tiek ir kainavo.
    Nesamone,niekam nieko moket nereikia.

    Anonimas

  2. 1

    Reikia eit pas kuniga susitarti del datos ir panasiai . O cia jau jusu reikalas kokios tos krikstynos jums apseis , gali padaryti tkias kaip vestuves , o galima tik su artimiausiais zmonemis.

    Spinduliukas

  3. 1

    kiek leidziat sau tiek ir kainuoja

    Anonimas

  4. 1

    galit paprasyti kieno, kad nueitu i ta baznycia, ir susitartu del krikstynu datos. kiek zinau, duoda tiek, kiek gali. vieni 50lt., kiti 100lt...

    Yuki

  5. 1

    kainuoja rubeliai, ziurint kiek isleisti galima siaip tai jus kriksto teveliai perka. reikia eiti pas kuniga ir tartis del datos. kunigui duodama 50-100lt.

    tikmama

  6. 1
  7. 1

    reikia nueit i baznicia ir susitarti del datos ir pan. Mes kuniguj davem 100lt, o del viso kito tai priklauso kur darysit ir pan.

    Katia