• 4ats.

    6 mėn. kudikis vakarais nebegeria misinuko. Ka daryti?

    Greit mano mazylis bus 6 men. valgom tris kartus kosytes, ryte apie 9-10 val. pieniska, per pietus darzoviu, pavakaryje duodavau misinuko, bet jis pradejo jo nebegerti, apie 21 val valgo kosyte kitokia pieniska, nezinau ka galima duoti vaikuciui vietoj misinuko. Ryte misinuka apie 6-7 val isgeria, va o pavakaryje jo neiduodi. bandziau keisti misinuku, bet atpylineja, visada naudojau atpylinejantiems, kai jo nebera pirkti, naudoju aptimil comfort, patarkit kaip maitinti tokio amziaus kudikeli, gal as ka blogai darau.....Labai valgus yra kosytes valgo noriai, bet misinuko nebegeria....

    Zeme_Maitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jei vaikas atsisako tuomet ir negruskite per prievarta, jau pilnumoj valgote kosytes tai jomis ir maitinkite, ir nepamirskite arbatu ;)

    Lulu

  2. 1

    Mano ir zinokit mp neisiulysi, as nusitraukineju nes mano tinginukas, kai prasidejo kosytes pieno neisiulau, tik va nakti tai keliasi;)

    VilijaJuskauskienee

  3. 1

    as visai misinuko neduodu nuo mazdaug 4 men, as vyriu koses ant pieno, sutrinu su blenderiu ir duodu, cia as vietoj misinuko avizu, grikiu, 3 grudu, o seip irgi viriu darzoviene tai su mesa tai be, augam sveiki ir sotus :)

    lolita24

  4. 0

    Duok gerti vandenuko, gali pasaldintu, kad geriau gertu, ir nakti jei prabus, vandenuko, jau didelis vaikiukas, nakti nebereikia maitinti:)

    Mikis