Atsakymai

  1. 1

    Galit su pudra arba šokoladu aplieti

    Ganešas

  2. 1

    Patariu pries liejant glaju truputi apgramdyt apskrudima, nes gali nelabai skanu but ;)

    Vita_321

  3. 1

    Sudėtinės dalys:

    Kvietiniai miltai, 120 gramų
    Kakava, 1 šaukštas
    Sviestas, 50 gramų
    Varškė, 800 gramų
    Cukrus, varškei, 150 gramų
    Kiaušiniai, dideli, 4 vienetai
    Grietinė, 125 gramai
    Krakmolas, 1.5 šaukšto
    Vanilinis cukrus, truputį
    Chalva, saulėgrąžų, 300 gramų
    Šokoladas, juodasis, 100 gramų
    Grietinėlė, 3 šaukštai
    Cukrus, tešlai, 50 gramų

    Gaminimas:
    Sviestą sumaišome su cukrumi. Maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Suberiame miltus ir kakavą. Viską išmaišome iki vientisos tešlos.
    Sudedame į kepimo skardą. Viršų išlyginame.
    Varškę pertriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame gerai išplaktus kiaušinius, grietinę, krakmolą, susmulkintą chalvą. Išmaišome.
    Gauta mase užpilame pyrago pagrindą.
    Kepame 170-180 C orkaitėje apie 1 valandą. Orkaitėje pastačiau puodą su vandeniu (orkaitėje nebūna taip sausa). Jei turite naujas orkaites, taip daryti nereikia. :)
    Šokoladą ištirpiname su grietinėle ir aptepsime iškepusio ir šiek tiek pravėsusio pyrago viršų ir šonus. Po to palikti šaltai, kad glajus sustengtų. Geriausia palikti per naktį. Ryte jau galima skanauti. :)

    Yuki

  4. 1

    Istirbdyt sokolada,ipilt grietineles ir aptept pyraga,tikrai nesimatys,kad buvo padeges.

    grirute

  5. 1

    Paimk cukraus pudra sumaisyk .su vandeniu .ir citrinos rukstele pagal skoni ir uzpilk ant pyrago. Virus gala kazkuom pabarstyti.

    wiktoriuke