Atsakymai

  1. 3

    o kodel su lukstais? juk pries valgant vistiek islukstenti reikes. su lukstais valgomos tik gerai isvirtos visiskai mazytes krevetes, tokiu Lietuvoje nesu maciusi.

    Yuki

  2. 2

    aisku vienas skaniausia valgyt..

    kristale

  3. 2

    Yuki visiskai teisi...kaip jus galite gaminti patiekalus is kreveciu su ,,lukstais''?As gaminu troskini (krevetes,grybai,morkos,pomidorai,cesnakas).Bet krevetes pries tai islukstenu.Jas dedu pabaigoje i troskini,nes jei pabus ilgiau aukstoj temperaturoj-bus ,,gumines''.Gaminu ,,Cioppino'' (krevetes,zuvis,grybai,moliuskai(su geldelemis),pomidorai,cesnakas,prieskoniai).Nepaprastai skanu.

    vilem

  4. 2

    is pradziu reikia nuimti galva, tada kartu su uodega visas "lukstas" nusiima, o tada kojas. isvirtas "islukstenti" daug lengviau.

    Yuki

  5. 2

    labai skanu ir vienos su kokiu padažu :)

    axsta

  6. 1

    man labai patinka krevetes su makaronais ir cesnakiniu padazu, labai tinka prie ryziu, sriuboje taip pat patinka. patinka ir vienos su padazu. dievinu krevetes, tai patinka visokios, bet ypac dideles, tu mazyciu nelabai megstu :)

    Yuki

  7. 1
  8. 1

    Jei mazytes tai geriau virt,bet pagardint vynu, prieskoniais.O jei karaliskos,tai kept dalima.

    grirute

  9. 1

    mes issiverdam ir vienas pacias krevetes vietoj siemkiu valgom:) daugiau nieko nedarom nes ir taip skanu. o kazkur idejus tai nelabai to skonio jauciasi

    padraika

  10. 1

    Mes kepdavom su grietine ir sviestu (padažas gaudavosi) bei krapais. Labai skanu ir paprasta.

    Lauryytte