• 15ats.

    Kur reikia kreiptis, kad pratestu pasalpa (~97lt./men.), kai vaikui sueina metukai? Ar ten reikia eiti su vaiku? Kokiu dokumentu reikia? Busiu dekinga uz atsakymus.

    YukiŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    i socialini paramos skyriu,vaikelio ten nereikia. O dokumentu reikia tik vaiko gimimo liudijimo,ir jusu asmens dokumento,o jei yra tetis metrikuose,tai reiks jo pajamu,ir nuo to ziures ar jums priklausys tie pinigeliai.

    ineta1991

  2. 2

    Oo, tai tokiu atveju nežinau kaip Jums reikės daryti, bet tik vieną žinau,kad be vyro pajamų, tikrai nieko nebus.. Nes jei sakote,kad vyro nėra, tai jie vis tiek reikalauja jį išknisti kad ir iš po žemių ir parodyti jo pajamas. Čia nuo praeitų metų jie pradėjo reikalauti ir vyro pajamų deklaracijos, prieš tai užtekdavo tik motinos pajamų šiai pašalpai gauti.

    Pabuciuok

  3. 2

    mano vyras Lietuvoje negyvena ir nera Lietuvos pilietis, o as esu nedirbanti.

    Yuki

  4. 1

    as niekada Lietuvoje nesu dirbusi, o mano vyras ne lietuvos pilietis, ir gyvena ne Lietuvoje. apie mane klause, kai ejau del pasalpos praeitais metais, o apie vyra ne. beje, mes tada dar nebuvom santuokos registrave Lietuvoje. nesuprantu, kodel galetu tekti grazinti, tai kodel tada ta pasalpa dave? :/

    Yuki

  5. 1

    Jus seima,todel ziuri jusu seimos pajamas,praeitais metais kai pildet ziurejo pajamas uz 2011 metus,siais metais jau ziures uz 2012 metus,bet jus turit pati juos zinoti,jie tik pamato,kai deklaruojat pajamas,todel,jeigu jus praeitais metais gaudavot,didele tikimybe,kad teks grazinti,nes manau pajamos tikrai virsijo 525 lt.

    Jolka123

  6. 1

    *GRIRUTE*, kaip suprasti "permoka"?

    Yuki

  7. 1

    Reikia eiti y socialini paramos centra , reik tureti pasa , vaiko gimimo liudijima, ir vyro pajamas. Vaiko tikrai nebutina vestis kartu.

    Spinduliukas

  8. 1

    Na jie labai galvos nesuka,jei permoka pinigus,tai papraso grazint.

    grirute

  9. 1

    nueikit i soc skyriu pagal savo gyvenama deklaruota vieta ir viska isaiskins

    ruta26

  10. 1

    tada nesuprantu, kodel man anksciau priklause si pasalpa, o dabar jau nebepriklausys? nes situacija niekuo nepasikeite.

    Yuki