Atsakymai

  1. 2

    as turiu vaika 1.5 m tai namie neauginam jokio gyvunelio, bet kaime turim 2 katytes

    ielvai

  2. 2

    Geriau kai vaikas paaugs

    liena

  3. 2

    na auga vaikas nuo gimimo su sunimis.

    Anonimas

  4. 2

    Na ziurint kiek vaikui amziaus.Jeigu tureciau tik sunu kuriam siuo metu 2 metai,tai manau tikrai gyvunelio dabar neturetume,isigytume ji tik tada kai jam butu mazdaug kokie 4-5 metai.Nes tik tokio amziaus vaikai manau supranta kas tas gyvunas ir kaip reikia su juo elgtis,kaip parodyti jam meile ir pradeda suvokti tai kad jis ne zaislas.Mazesni vaikai to nesupranta ir noredami parodyti didele meile augintiniam su juo nelabai tinkamai elgiasi tarkim stipriai apkabina,gulasi,tampo uz uodegos ir pan. Tai tiek :)

    Koralita

  5. 2

    va mano mergytei 5 menesiai, noriu kate isigyti, tik vat byjau kad kate nedraskytu vaikiuko ir netycia uzlipus neuzdusyntu... kaip manot ar katynai gali taip padaryti?

    Esta

  6. 2

    labai gerai kai mazylis auga su gyvuneliu tada mazylis greiciau vystosi tik gyvuneliai turi buti labai priziureti.

    Laimaxxx

  7. 2

    jei gyvuneli turi is anksciau,taimanau nesudarys papildomu problemu atsiradus kudikiui, bet jei norit ysigyti nauja gyvuneli, tai manau geriausia kai vaikutis paugejes buna - kuomet supranta kas tas gyvunelis.

    Lulu

  8. 2

    geriau palaukti, kol paaugs

    Yuki

  9. 1

    geriau palaukit kol paauks nes suniuka pavizdziui sunku yra auginti reikia ir i lauka isvesti

    Anonimas

  10. 1

    Gyvunus patiketi vaikams galima tik tada,kai jie supranta jog tai ne zaislas.O labai daug kam ir tol kol tampa paaugliais.

    Anonimas