• 26ats.

    kaip pakeisti vyra jei jis saltas?

    sveiki, turiu tokia problema santykiuose kuri galima sakyt griauna seima. Mano vyras lb saltas, jam nereikia nei apsikabinimu, nei buciniu, glamoniu. O as moteris ir man to lb reikia. Visaip kalbejom ir prasiau but svelniasnem su manim, bet tik trumpam pasikeicia. ir vel buna saltas. Auginam dukrele, negaliu imt ir palikt taip. O susitaikyt su jo saltumu neina. Ka patartumete daryti?

    sendirelaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jus labai giliai ieskot atsakymu y paprastus klausimus... as tai manau kad zmogu uzp.. darbas, kasdienine rutina... nzn kaip ten pas tave kas, betr jai gyvenat nuo algos iki algos, darbas tas pats per ta paty ... plius darbas- namai visa veikla nu tai cia greit stogas nuciuos... siaip tai parekomenduociau keist gyvenimo buda kiek tai yra ymanoma pradekit nuo laisvalaikio...:)

    Tetushis

  2. 3

    Tai vadinasi zmogui jau viskas nusibodo, daede... biski prajudint jy reikia padarykit kazka naujo kazka ydomaus... nes rutina bet kury uzes mikliai :)

    Tetushis

  3. 3

    keista, kad zmogus toks, gal tikrai esat nebe viena jo gyvenime...maniskis irgi nera meilumo isikunijimas, bet jau kai ateinu apsikabinu, pakibinu sypsena iki ausu nutaiso...

    Anonimas

  4. 2

    manau, vienintelis kelias, jei norit išsaugot šeimą, tai pačiai rodyti šiltus jausmus jam, prieiti, apsikabinti, pakštelti, ar kitais rodyti jam šiltus jausmus, taip išliesit savo emocijas, na ir tikiuosi, kad bent retkarčiais jis jums atsakys tuo pačiu, bet jei jam nuo to nei šilta nei šalta, tai laikas išspręs klausimą dėl kito :)

    Rugsėja

  5. 2

    O vyro toks elgesys tikrai genetiskas.Cia susidejo ir auklejimas ir genetiskas temperamentas.Stengiuosi savo berniukus aukleti, taip, kad jie moketu dziaugtis smulkmenomis, kad butu jausmingi ir dekingi, o ne lediniai, be emociju pasauliui.Sunki situacija istikruju.Itampa nuolat namuose.O vaikai, tai gi turi matyti mylincius tevus, jie gi viska jaucia ir mato.

    liutukas

  6. 2

    Pas mane tas pats.Tik turiu 2 vaikucius.Vaikuciams gera kad jie turi vienas kita, o as kenciu, kad mano vyrui visai nieko nereikia.Gali metais nesimyleti.Cia turbut tokia rusis zmoniu.Ju niekaip neikaitinsi.Nezinau, pabusiu dar optimyste,gal stebuklas koks ivyks...Suprantu tave labai.

    liutukas

  7. 2

    o kai pradejot draugaut buvo kitoks? kada tiksliai pasikeite elgesys? gal po vestuviu? sakoma, kad vyrai po vestuviu jauciasi mazdaug kaip ikope i Everesta - nu va, tapo zmona tai nebereikia stengtis, tikslas pasiektas....
    mano vyras is prigimties irgi saltas ir uzdaras. niekad nebuvo per daug meilus, tik labai kritiniais momentais pasisakydavo kaip jauciasi, retai rodo jausmus. is pradziu pykau, nesupratau kodel taip, ir save kaltinau. bet paskui juokais pasakiau apie ta kopima i Everesta, o jis man labai rimtu veidu patvirtino, kad tikrai taip ir yra. o kam stengtis? ypac jei nemegsti rodyt jausmu. be to jo tevas irgi toks pats, tai ir nesistbiu. juk vaikai augdami su tevais, toki pat modeli atsinesa i savo seima.

    arcita

  8. 2

    maniskis toks pats, jis ir su vailais taip pat elgesi, niekaip nepakeisit. Sako kad jus patys zinot kad jus myliu, kam ka nors sakyti ir pan./

    Katia

  9. 2

    tikrai yra rimta priezastis tokiam jusu vyro elgesiui. manau, pirmiausiausia turetumete su juo rimtai pasikalbeti, ir issiaiskinti ta priezasti. panasu, kad jo jausmai jums atveso, o gal net yra kita moteris. aisku, nenoriu gasdinti, gali buti ir kitokiu priezasciu.
    o del to, kad gali pavarges del darbo, tikrai nera priezastis buti saltam su jumis. mano vyras irgi labai daug dirba ir labai pavargsta, bet grizes is darbo visada skiria man daug demesio.
    gal galite pabandyti prisiminti, mazdaug kada jis pasikeite? gal prisimintumete kazkoki ivyki ir pan...
    bet jei turi kita, tai jus galejote ir nieko nepastebeti.
    jei jus myletu, tai silumos gautu tik is jusu, ir jums demesio tikrai skirtu daug.
    o gal tiesiog jam nusibodo rutina, kazkas jumyse pradejo nepatikti.
    na, visur svarbiausia apie tai su juo rimtai pasikalbeti.

    Yuki

  10. 2

    fetusi:) savaite negaminau nepadejo, kitos neturi tikrai, na darbas jo sunkokas keles nakti 3 ir grista po pietu, bet manau negalima buti visada pavargusiam. uosviene sake, kad jo tevas toks pat buvo gal genai?

    sendirela