Atsakymai

  1. 1

    Mes turime medini staliuka(kuri padariau pati) ir kedutes(cia jau vyras jas padare) tai vaikai patenkinti prie jo valgo piesia.

    Ermita

  2. 1

    Manau reikalingas daiktas tikrai

    Ganešas

  3. 1

    Mes neturim, bet mačiau superinį nebrangų staliuką su kėdute MOKI VEŽI parduotuvėje :) Mano draugė savo dukrelei tokį yra nupirkusi, jos mergaitė noriai prie jo valgo. Tiesa, jis plastmasinis.

    Pabuciuok

  4. 1

    musu didesne maitinimo kedute transformavosi i kedute ir staliuka,bet musu ne ta mazute medine juokinga,o didesne,tvirta,uztat dabar mano vaikas jau 5 metuku,jo ugis 1.20cm ir mielai kasdien sedi prie to staliuko ir vis dar gera jam ir kedute ne per zema,ir valgo,ir piesia kartais atsisedes.jei neturetume tokios,vistiek nupirkciau jam vaikiska komplekta staliuko ir keduciu,maciau ir maximoje buvo,ir senukuose yra.

    sandritute

  5. 1
  6. 1

    turiu is senuku nupirkusi dziugles staliuka na piesia patinka,bet istikro gal kuo toliau maziau bematau prie to staliuko,mums 3metai.

    Anonimas

  7. 1

    mano drauge turejo, sake neprireike nes vaikui nelabai noredavosi ten sedet, pastoviai budavo tik su tevais, ant keliu pastoviai sededavo, jei jusu vaikas savarankiskas, tik tada pirkite, beto bet kur internete galima pasiziureti, kai as ziurejau tai skelbiu.lt buvo, bet jau senai ziurejau tai nebeatsimenu kiek kainuoja ir ar dar ju bus.

    Esta

  8. 1

    turime plastmasini staliuka su kedute, mokejom iki 50lt. Esu patenkinta, vaikas prie jo ir pavalgo, ir piesia.

    Smillgele