• 5ats.

    kaip fotografuojate savo vaikucius? kokius aksesuarus pasiulytumete dvieju metu mergaites fotosesijai

    kaip fotografuojate savo vaikucius? ar naturaliai jiems bezaidziant, lakstant po namus, ar pacios pasiorganizuojat namines fotosesijas, jeigu taip tai kokius aksesuarus naudojat? Aciu:)

    mantes_mamaHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes fotografuokjame kai vaikas isdykauja kad linksmos nuotraukytes butu

    ielvai

  2. 2

    paprastai, niekaip specialiai kol kas nuotraukoms nerengiau, nes fotografuoju pati, neprofesionaliai. o sunkiausiai nutaikyti momenta, kada nejuda, dazniausiai is daugybes foto tik kelios nesusiliejusios gaunasi :)

    Yuki

  3. 1

    Sunkiausia pagauti momenta kai vaikas nejuda, mums viena fotosesija gavos nesvietiskai grazi, fotografavau pati, sviesiam fone ant lovos, dukryte aprengiau tokia grazia suknele berankove raudona, uzdejau lankeli raudona su dideliu kaspinu ir svarbiausia dukra labai geros nuotaikos buvo, dar kita vasara vien po pampersu 11menesiu amziaus lauke tokia plikute pas mano teta tarp tokiu graziu dideliu geliu zydinciu. O daugiau visos kasdieniskos tokios.

    Anonimas

  4. 1

    labai grazu, kai mergytes zaidzia su karoliais ilgais, labai grazios foto iseina, taip pat jei turite tutu sijoneli - ir neblogu galima pridaryti...

    Lulu

  5. 1

    naturaliai fotografuoju,drauge daro tokias namines fotosesijas,tai ant sienos uzkabina audekla,ant grindu taip pat uztiesia,prideda kelis zaislus ir paveiksluoja,turiu kelias tokias foto,man tai grazu

    ruta26