• 11ats.

    Kaip gaminat namini kebaba, lavasa? Ka dedate. kokia mesa, koki padaza ruosiate? Ar skanu su farsu yra?

    As zinau vieninteli recepta- pekino kopusta,pomidorus smulkiai supjaustau, agurkus, svogunus pailgais siaudeliais, vistienos krutinele pakepinu su paukstienos prieskoniais( krutinele supjaustau taip pat siaudeliais), visko po truputi dedu ant tortilijos, padaza darau is majonezo lygiom dalim su nat. jogurtu ir pripjaustau cesnako, uzpilu padazu, suvynioju i tortilija ir pasildau mikrobangej.

    AnonimasReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    A jei gaminu tai tik kebaba o ne lavasa

    liena

  2. 1

    as dedawau :
    kiniskas kopustas, pomidoras, agurkas zalias, agurkas raugintas , svogunas, virta vistienos krutinele. Dar jei turiu idedu alyvuogiu -labai skanu. Padazas tai paprastas , isspaudziu cesnako i majoneza, pamaisau, tada tuo majonezu istepu tortilija , dar uztepu garstyciu (bet ne astriu) , suvinioju (visada persmeigiu suvyniojusi dantu krapsuku , ar specialiu pagaliuku , kad neatsidarytu, nes kitaip atsidaro) , tada idedu i folija ir i orkaite gerai ikaitinta pasildau

    Pingvin

  3. 1

    Vistiek produktai turi dereti, beto man farsas kaip mesa nepatinka.

    Anonimas

  4. 1

    as nusiperku lavasa, darau taip kaip tu parasei bet kartais ir su farsu, zinok bet ka dek kas valgoma ir bus skanu ;)))

    Esta

  5. 1

    aš taip pat darau kababą, kartais su salotų lapais ar su kopūstu, dedu dar paprikos. padažą su kečiupu,majonezu, česnaku ir krapais.

    axsta

  6. 1

    o mes perkam pas turkus lavasa, superiniai, visada sviezi ir skanus, o i kebaba dedu pekinu kopustu, agurka, is mesos kas papuola ar krutinele, nugarine, smulkiai supaustau pakepu, pomidora, svoguna, dar buna idedu marinuoto agurko, padaza perku cesnakini ar dar koki, buna surio idedu ir paprastu kopustu, susuku i folija ir dedu kepti i vafline, taip pat iseina lyg buciau nupirkusi, net skaniau :)))

    lolita24

  7. 1

    Aš darau lavašą su vištienos filė (tam reikalui perku Nemateko marinuotą su spanguolėmis). Dedu arba pekino arba paprastą kopūstą, pomidorą, raudoną svogūną, agurką. Padažą darau iš pom. padažo ir majonezo. Viską susuku į lavašą ir foliją, tada orkaitėj šildau.

    Apela

  8. 1

    o tai liena kaip kebaba gamini? taigi receptais prasau pasidalint

    Anonimas

  9. 1

    Aij sita zinau recepta, bet nekelia apetito jis man, beto lavaso pati nekepu ir neiskepciau, nekokia seimininke is manes, perku tortilijas, girdejau, kad yra pirkti specialiai lavasams paplociu tu, bet niekur nemaciau UK.

    Anonimas

  10. 1

    http://www.gaspadine.lt/patiekalas/kebabas_namu_salygomis.html čia su faršu

    Ganešas