• 17ats.

    nenoras vaikscioti.

    Mano mazasis atsistojo pirma karta 7 men, isikibes i lovyte. Jam 11 men ir jis visiskai jokio noro nerodo vaikscioti. Paimu ji uz rankytes kad bent kelis zingsnelius eitu, o jis is kart tupia. Kitu draugiu mazyliai atsistojo daug veliau, bet jie isikibe eina i tevu rankas, nors tik savaite laiko skiriasi vaikai gimimu. Ar cia man sunerimti reiktu? Gal kokie raumenukai isitempe? Ar tiesiog laukti. Zinau kad nereik ziureti i draugius vaikus visi skirtingi, bet vaikas nemazas ir nera jokio noro vaikscioti. Siaip pats isikabines i lova, sekcija eina, pats nesilaikydamas istovi, ropoja. Aktyvus vaikas. Gal cia be reikalo triedalioju?
    Dar atsimenu gydytojai kai pasakiau kad 7 men atsistojo, sako ooo tai 10 men jau vaikscios.

    mone23VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nuo 12-14 men vaikas turi jau eiti,taip kad dar bukit rami,tikrai eis,kai ateis jam laikas.

    Jolka123

  2. 1
  3. 1

    Ko jus pergyvenat.? Maniskis pradejo vaiksciot kazkur 1m3men , tikrai velokai , bet jaigu vaikas nenori jo nepriversi

    Spinduliukas

  4. 1

    musu tik 10men ejo vedamas rankute, manau ner ko skubeti, o jei sunerimot del raumenuku, tai darykit masaziukus kojytems.

    vinipukas

  5. 1

    Netridaliokite, mano draugės mergaitė ja metukų, bet tik prieš savaitę išmoko atsistoti. Tai ką jai galvoti? :) Viskas bus gerai, leiskite vaikui pačiam atrasti naujus savo gebėjimus.

    Pabuciuok

  6. 1

    neverskit,pats atsistos ir prades eit,mes ir nenorejom vaiksciot tik keturiom,o kaip viena kart pats atsistojo ir nuo musu lovos iki lovytes nuejo,

    mamulyte

  7. 1

    gydytojos toks pasakymas buvo is emociju, ne is realybes. manau, nereikia vaiko spausti. prievarta dar labiau ji atgrasysite nuo vaiksciojimo savarankisko. as ramiai laukiau ir pats eme vaikscioti jau drasiau 1 metu 1 menesio ir nematau jokios tragedijos, kad ir drauges vaikas anksciau eme vaiksciot :PP

    Rugsėja

  8. 1

    maniske irgi 7men atsistojo lovytei, pirmus zingsniu padare gal 10men, bet nukrito ir bijojo, laukiau iki 11men, tai pati ja pastaciau pora zingsniu nuo saves kad eitu irgi iskart atsisesdavo, bet 5min asaru ir pati nuejo, neleisdavau atsisesti raginau eiti, gal ir jusu buvo nukrites, gal bijo

    lolita24

  9. 1

    Sunerimti reikia tada, jei vaikui 18 men, o jis dar nevaiksto. Kolkas tikrai nerimauti nera ko. Juk bendrus pozymius rodo, eina palei baldus. O gal jam tiesiog siuo momentu nepatinka, kad jus ji bandot uz rankos vesti, tiesiog savarankiskas vaikas.

    Justina24

  10. 1

    Mano dukryte irgi anksti pradejo stotis,o pati savarankiskai pradejo vaiksciot tik 14men.Jai budavo greiciau is tikslo A i tiksla B keturiom pasiekt.Tikrai be reikalo triedalioji:)))

    grirute