• 8ats.

    Sveikos mamos. Tom kuriom gime vaikuciai anksciau laiko

    Sveikos. Gal galit pasidalinti savo patirtimi. Kiek laiko laike ligonineje ir visa kita. Gime man mergaite 31 savaite , 1440kg.

    AndrijaŪgis ir svorisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    34 savaiteliu, 2,680kg. 48 cm mergyte.dare CP.
    Sveikut,sveikutele,ir nesiskyre niekuo nuo visiskai isnesiotu leliuku.(bet neisnesiotukes,laiko inkubatoriuje,stebejimui del atsargumo viena para.)
    Ligonineje buvome 5 paras.Butu isleide ir po triju,nes dukryte per pora paru priaugo reikiama svori iki normos. svere jau 3,200. o dar dvi paras pabuvome todel,kad sugytu gerai randas,ir nereiketu specialiai vaziuot atskirai nuiminet siules,palikus dukryte namie.
    Keista,bet mano neisnesiotuke buvo didziausia is visu esanciu ir gimusiu 36 savaiciu.
    Kaimynei palatoje,gime 35 sav.berniukas. svere 1.100 tai jie dar poto tris menesius gulejo santariskese.(gyd.kuzdejo kad gali neisgyventi,tik mamai to nesake).
    Buvom mano rajone ,netycia susitikusios,po 7 menesiu,su palatos kaimyne.
    Viskas susikloste kuo puikiausiai.Berniukas labai judrus ir grazus,nors gerokai smulkesnis uz maniske.Tik dar buvo plikutis ir be dantuku.
    bet kol lankyt mokykla,tai juokavome,kad visus aplenks,nes mamyte,ir tevelis auksti. (o as atvirksciai smulkute,neauksta)

    Anonimas

  2. 3

    na mes gimem 36.4d buvom 2605kg o ugio49cm.kadangi viskas buvo gerai isleido po 3paru kadangi gime cezario pagalba

    ausra1234

  3. 2

    mes gimėm 35sav. 4 dienos ( beveik 36 sav.) mergaite 1590 kg. 2 dienas mergaite gulejo inkubatoriuje nes buvo neisnesiota,tai man tik mergaite atnese trecia diena gulint ligonineja.zinoma as galejau pas dukryte nueiti,paziureti kaip ji guli,kvepuoja,miega ir t.t.t issimti is inkubatoriuas ir kas 2-3 h. ja prisidejus prie krutines pamaitinti.ligonineja isgulejom 7 paras

    nežiniukė

  4. 1

    nor mano gime 36sav ir 4d tai skaitosi irgi neisnesiotas, pagal juos, tai mes pagulejom 5 dienas, seip pagal svori 3030 51cm isnesiotas, o pediatras liepe buti ligonineje

    lolita24

  5. 1

    7 paras pralaike ligonineje ,po to gryzom su vaikuciu namo ,jei vaikutis butu isnesiotas tai laiko neilgai 2-3 dienas

    nežiniukė

  6. 1

    O kiek siaip laiko ligonineje palaike? ar po tu 7 paru jus ir paleido?

    Andrija

  7. 0

    Sūnus gimė 34sav. 2518gr. 50cm. CP Ligoninėj buvom 10 parų. Inkubatoriuje buvom 4 dienas, brandino plaučiukus. O po to ilgokai stebėjo geltonumą. Iš ligonines išvažiavo su truputį didesniu svoriu nei gimė.

    Anonimas

  8. 0

    mes gimeme 34 sav. 4 dienu. svoriukas 2.065kg ugis 47cm.ispradziu virskinimas buvo labai blogas. na zinoma unkubatoriui pagulde. mes ligoninei prabuvom menesi nes kaip unkubatoriui buvo pasigavo infekcija. tai dare operacija siauliuose, o poto veze i kauna daryti kitos operacijos 14 dienu gerem antibijotikus ir td isleido namo.... dabar biskas gerai.... tai kaip gulejau kaune buvo daug visokiu neisnesiotuku kurie negalejo patys kvepuoti ar praryti maisto. dare gerklytes operacija...

    baliutavic