• 7ats.

    gal esate susidurusios su lytiniu taku herpesu nestumo metu?kaip kovojote su sia baisenybe?

    man 35-ta nestumo savaite,sergu lytiniu organu pusleline (herpesu).tepu acic tepaliuku zaizdeles bet nepadeda,vienom zaizdelem apgijus,atsiranda vel kitos pusleles...tai labai pavojinga nestukems,nes gali uzsikresti gimdamas vaikelis.gal esat susidurusios su sia liga,patarkit ka daryt kad kudikis gimtu sveikas,nes labai bijau.

    mamyciukeeeFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    man buvo atsirade ant lyitniu organu, gavau specalaus kazkokio vandeneleio paplaut daznai ta vieta ir laikydavau laisvai neaptemtai .. ir po keliu dienu aciu dievui praejo, ir gyditoja sake kad dabar nesciom daznai taip buna

    vikuteniam

  2. 1

    gal daktarai jums gali atlikti CP,tai tada vaikelis isvengtu tos baisios ligos.ir gal yra veiksmingesniu vaistu siai ligai negu acis...sekmes:)

    nežiniukė

  3. 1

    eik pas kita gine,galu gale pas dermatologe,butina sia liga,bent tas pusleles sugydit.labiausiai herpes virusas bijo sauso gerai vedinamos terpes.puikiai tinka sausint kudikiui skirtu talku. tepaliukas acic,beizoviraks, yra tik profilaktine priemone,ir veiksminga dar puslelems neatsiradus,kuomet pradedamas naudot,vos pajutus menkiausia niezejima.Toliau jis jau nebegydo.herpesa galima apmalsinti,bet jis yra neisgydomas,ir zmogaus kune,jei juo apsikrete,merdi visa gyvenima,duodamas apie save zinot vel,kai imunitetas nusilpsta.Herpeso virusas yra keliu rusiu.Kai kurios stadijose uzleidus,deje gali baigtis mirtimi net suaugusiems.

    Anonimas

  4. 1

    Turit butinai sakyti daktarei,ir priminti butinai Kai jau gimdyt bus laikas, daktarai duos vaistu ir neuzsikres vaikiukas...

    Ziviliokass

  5. 1
  6. 1

    o jusu gydytoja apie tai zino? tarkis tik su gydytoja

    Rugsėja

  7. 0

    taip zino gydytoja,bet ji uzdaro budo,tai nieko man nepasake,isskyrus tai,kad si liga nestumo metu yra blogai..as tada nezinojau kad tai taip rimta,bet dabar pasidomejus nejuokais sunerimau..man gydytoja tik acic tepaliuka israse daugiau nieko,nes kaip suprantu kazkokiu tai priemoniu esant nestumui nelabai ir yra..lieka tik tiketis,jog jos pranyks iki gimdymo.

    mamyciukeee