Atsakymai

  1. 3

    Marinuoju iprastai: majonezas, cesnakas, druska, pipirai, lauro lapeliai, buna kmynais apibarstau.
    Karkoj pries kepima ipjaunu kelias juosteles. Dedu i kepimo maisa, o pries kepimo pabaiga maisa praplesiu ir leidziu apskrusti karkai.

    Imbiere

  2. 1

    Priklausomai nuo karkos dydzio,bet apie valanda,o kartais ir daugiau iseina kepti.

    pavasarinuke

  3. 1

    kepu.. :) i dubeni iberiu druskos, pipiru, itraiskau cesnako, majonezo idedu. karka ipjaunu aplink kaula, itrinu padarytu marinatu visa, palaikau apie para i kepu rankoveje.

    samsung1992

  4. 1
  5. 1

    mes kaip tik ryt ketinam kepti - o kepam tai paprastai, arba sumarinuojam panasei kaip Imbiere - tik kepam be jokiu kepimo rankoviu, o paprastai pora kartu ypjove, ir likus pusvalandziui iki kepimo galo , gausei aptepame pomidoru padazu, tuomet , plutele tokia traski ir skani gaunasi (vyras megsta)...o antras variantas tai galima isvirti karka, virti 1,5 val kad butu apsemta - o y puoda sudeti prieskonius, 1-2 svogunus smulkiai pjaustytus, cesnako, lauro lapeliu, yvairiu pipiriuku, pacia karka gerai ytrinti druska...isvirus deti y skarda, vietoj alieju ypilti alaus kokio tamsaus, ygauna nebloga skoni - o pries baigiant kepti vel pomidoru padazu aptepti,,,

    Lulu