Priklausomai nuo karkos dydzio,bet apie valanda,o kartais ir daugiau iseina kepti.
Karkoj pries kepima ipjaunu kelias juosteles. Dedu i kepimo maisa, o pries kepimo pabaiga maisa praplesiu ir leidziu apskrusti karkai.
Priklausomai nuo karkos dydzio,bet apie valanda,o kartais ir daugiau iseina kepti.
kepu.. :) i dubeni iberiu druskos, pipiru, itraiskau cesnako, majonezo idedu. karka ipjaunu aplink kaula, itrinu padarytu marinatu visa, palaikau apie para i kepu rankoveje.
kiek laiko kepat karka orkaiteje?
mes kaip tik ryt ketinam kepti - o kepam tai paprastai, arba sumarinuojam panasei kaip Imbiere - tik kepam be jokiu kepimo rankoviu, o paprastai pora kartu ypjove, ir likus pusvalandziui iki kepimo galo , gausei aptepame pomidoru padazu, tuomet , plutele tokia traski ir skani gaunasi (vyras megsta)...o antras variantas tai galima isvirti karka, virti 1,5 val kad butu apsemta - o y puoda sudeti prieskonius, 1-2 svogunus smulkiai pjaustytus, cesnako, lauro lapeliu, yvairiu pipiriuku, pacia karka gerai ytrinti druska...isvirus deti y skarda, vietoj alieju ypilti alaus kokio tamsaus, ygauna nebloga skoni - o pries baigiant kepti vel pomidoru padazu aptepti,,,