• 19ats.

    Ne pagal savo metus atrodau

    Vis susiduriu su beda. Kai kam tai sukelia juoka, bet man tai tragedija. Turiu vaika, esu 26 m, o mane vis dar vadina mergaite, zinokit net baisu pirkti alkoholinius gerimus ar cigaretes tarkim, nes papraso dokumento!!! Stengiuos ju jau nepirkti, bet kai zmones pasako oi kaip jaunai atrodai, netikiu kad tau tiek metu, sako gal 17 ir duociau. Is vis vienas pazistamas 15 m dave. Man net geda su vaiku eiti i lauka, galvoja zmones oi prisidare nepilnamete vaiku, o istikruju tai nieks nezino kad jau gerokai man virs 20. Vyras vis sako dziaukis, nekreipk demesio, Nu negaliu, tiek siutas ima. Ar nors kurios mamos susiduria su tokia bedele kaip as? Zmones net kiti nepatiki kad vaika galiu tureti. Sako tai kiek tau metu buvo kai susilaukiai jo 13-14? Nu nors nusisauk. Pamato vestuvini zieda ant rankos, sako ne jau istekejus? Tokia jauna, siaubas! Visos bando kremus kad tik jaunai atrodytu o as noriu kremo kad bent ant 18 traukciau.

    mone23Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Ne jus viena tokia man taipogi 26 o kitiems atrodau kai 18 ir turinti du vaikus,tai dauguma bobuciu mieste i mane ziuri kaip su panieka tokia jauna ir dar su dviem vaikais,bet as didziuojuos savimi,nes atrodau jaunai ir mano vaikams nebus geda ar nepatogu kai ateisiu i mokykla. Nataip kai ateina pasiimti vaiku mamos kurios yra tik 30 o atrodo kaip viso 50m.
    Dziaukis nes nevisos atrodo jaunai o daug moteru noretu atrodyti jauniau nei atrodo.

    Ermita

  2. 2

    Džiaukitės, kad jaunai atrodot

    Ganešas

  3. 2

    Jokios bedos nematau, kaip tik dziaukites, kad jaunina o ne sendina :)

    Robertele

  4. 2

    kad man tokia beda ,jaunai atrodyt :) ,nekreipkit demesio jus zinot kiek jums metu ir gerai,aplinkiniai ka nori ta mano lai,juk svarbu kiek jums sirdy

    mamulyte

  5. 2

    Mone jokia kad jaunai atrodot reikia džiauktis, kad jaunai atrodote, o ne verkti, kitoms kurios turi 26 metus atrtodo kaip 46 netus turėtu . :) aš pasigimdžiau jauna vaikėli būdama 17, bet ne už kalnų 18 buvo, ir džiaugiuos dabar :)))

    sauluze555

  6. 2

    Nu ir kur cia beda,vat teisingai vyras ir sako,kad dziaukites,kad jaunai atrodot,dziaukites,kad kai vaikas paaugs,eisit su juo ne kaip mama,o kaip sesuo :)
    Nejau neturit rimtesniu bedu,jeigu del tokio menknekio nervuojates,gerai gyvenat vadinasi.

    Jolka123

  7. 1

    mano situacija irgi labai panasi. man uz keliu menesiu bus 26m., o cigareciu negaliu nusipirkti, jei neparodau paso :) ir siaip jei kazkam pasakau savo tikra amziu, tai daug kas netiki. kartais, jei zmogu sutinku pirma karta, paklausiu, kiek metu atrodau, tai sako 18, ne daugiau 20. buvo kad ir 16 dave :D bet as del to nei kiek nepergyvenu, netgi dziaugiuosi. juk geriau atrodyti jaunesne nei senesne ;) juokingiausia, kad kai suzino mano tikra amziu, net pradeda kitaip kalbeti, bendrauti, ta prasme, kaip su suaugusia, o ne kaip su kakzokia paaugle :))) beje, butu labai idomu pamatyti tavo foto? ;)

    Yuki

  8. 1
  9. 1

    Pritariu Jolkai 123, dziaukites, kad jaunai atrodote :)
    Geriau 26m atrodyti kaip 15m, nei 15m. atrodyti kaip 30-ies kokiu :) dziaukites ir eikit aukstai iskelta galva, vaikas didziuosis turedamas tokia jauna mamyte :)

    Coliukas

  10. 1

    na jusu vietoje as ir jausciausi taip - ysivaizduoju kaip nemalonu kai y tave ziuri su panieka bereikalo - cia tipinis lietuviu bruozas,smerkti nezinant - as jusu vietoje bandyciau keisti sukuosena, labiau koncervatiskesne, rubus ,taip rinktis moteriskesnius - bet cia vel individualu kaip sakant.

    Lulu