Atsakymai

  1. 1

    aš kepu orkaitėje, uždedu ant karbonado pjaustytų svogūnų ir kepu, kol beveik iškepa, ant galo uždedu sūrio tarkuoto sumaišyto su majonezu ir trupučiu vandens ir dar pakepu, kol išsilydo sūris. Galima ir grybų užsidėti ir visko kas patinka.

    iinnggaa

  2. 1

    supjaustai gabaliukais,issimusi is abieju pusiu,volioji i dziuvesiu ir kiausiniu plakini ir kepi,apvertus paskutine puse,uzdeti gabaliuka surio-tinka mocarela ar koks kitas,mm labai skanu,gaunasi minkstas

    ruta26

  3. 1

    Skanus karbonadas, tinkantis net vaikasms yra iš vištienos ar kalakutienos. Išmuši, į kiaušinį ir į tarkuotą batoną..

    Jorkaile

  4. 1

    paprastas ir geras - ismusi mesa pamirkai kiausiniuuos plaktuos ir tada i dziuveselius su prieskoniais - mmm... = )

    ervijota

  5. 1

    ismuskite mesa apibarstykite paukstienos prieskoniais palaikykite.muskite 5 kiausinius 5 saukstai majonezo 5 saukstai krakmolo viska ismaisote turi gautis tirsta mase dar yberkite paukstienos prieskoniu y mase paskui sudekite mesa y tirsta mase ir palaikykite per nakty,mmm skanu kepkite ant keptuves.Skanaus,

    jovita24

  6. 1

    Versienos karbonadas vyno padaze

    Mesa supjaustykite skersai raumenu mazdaug 1cm storio grieziniais ir ismuskite.
    Riebaluose apkepinkite 4-5 susmulkintus svogunus ir pableskite 2-3 valg. saukstus miltu. Kai jie paruduos, ipilkite stikline baltojo vyno, 0,5 litro mesos sultinio, iberkite druskos, pipiru, idekite garstyciu, pomidoru tyres ir virkite 20 minuciu.
    Karbonadus apliekite siuo padazu ir kepkite orkaiteje. :))

    auksinis_drugelis

  7. 1

    Storai supjaustyt ir is vakaro reikia pamarinuot (druska, pipirai, cesnakas) bleka istepti kepimo sviestu. Ant karbonado deti sutarkuotas morkas, supjaustyta griezineliais svoguna, tada sutarkuota suri ir majoneza. Kepti 40min.Skanaus!

    Anonimas