Atsakymai

  1. 2

    Manes neskiepijo tevai kai man 10 metu sukako. Ir dziaugiuosi.. kuo daugiau skiepijate vaika, tuo jo imunine sistema silpnesne darosi. Pazistu seima kurioje 5 vaikai ir nei vienas neskiepytas ir nei vienas vaistu gyvenime nemates, tik vienam del ausytes reikejo kazka lasint, daugiau nieko. Imunine sistema susiformuoja tada daug stipresne. O del komplikaciju tai mano pusbroliui paralyzavo kojas 2 parom, temperatura ir pns. As pati dabar esu mamyte ir paskiepysiu tik nuo gresmingu ir daznai pasitaikanciu ligu. Pvz. Rotaviruso, hepatito, tuberkuliozes ir dar poros kazkokiu, dbr nepamenu. Nepamirskit kad i lietuva veza ne pacios geriausios kokybes vakcinas... labai pagalvokite pries skiepydamos vaikus. durniausia i skamba SKIEPYKIT NUO GRIPO ARBA VEJARAUPIU. pati prasirgau vejaraupiais ir tikrai iskenciama liga, o nuo gripo nei skiepas neapsaugoja. imunine sistema tik sugadina bereikalingai!

    gabrielita123

  2. 2

    Mažėlis visai neskiepytas. Esam nuo skiepų negero patyrę, tai ir kitų vaikų nebeskiepijam. Tačiau čia neišsiplėsiu, daug pasakoti.

    marcipana

  3. 2

    Neskiepiju visiškai,nematau reikalo nuodyti savo vaiko.Esame nukentėję nuo skiepų,tai buvo rimta gyvenimo pamoka,kad prieš bet ką kišant į save ar savo vaikus reikia prieš tai viskuo pasidomėti.Būtų kas pakišęs informacijos dar prieš vaiko gimimą,nebūtų gavęs nei vieno.

    emiliukas

  4. 2

    kiek buvo jau skiepuku,nebuvo jokiu komplikaciju ir tt...na mano vaikui kaip padaro skiepa,as kaip pareinu namo iskart jai zvakute idedu

    ABMamyte

  5. 2
  6. 2

    mes tai pat uz visus privalomus skiepus,komplikaciju nepasitaike,gal tik nezymiai pakilusi temperatura

    nesvarbu

  7. 2

    nebudavo, visa laika budavo viskas gerai:))

    Esta

  8. 2

    As uz profilaktinius skiepus,nei su pirmaja,nei su antraja jokiu komplikaciju nebuvo.Mokamais jokiais skiepais nesiskiepijam.
    Bet ne del to skiepijau vaikus,kad nemokami,o del to,kad manau jie reikalingi.

    Jolka123

  9. 2

    Ir nuo ko manote tikrai privaloma vaikus skiepyti? O gal visai neskiepijate? kokia jusu nuomone apie skiepus? Ar zinote, kad vokietijoj vos 2 proc tevu skiepija savo vaikus?

    deiviokas

  10. 1