• 14ats.

    Ka daryt ir kur kreiptis pagalbos?

    Anksciau klausiau jusu ka reiskia vemimas krauju nestumo metu? Patarete kreiptis i gydytojus. Tai vat... Siandien nuo 6h ryto prasidejo vemimas krauju, tesesi iki puses 8. Kraujo buvo isties daug, todel nusprendziau kviestis greitaja. Paskambinus gavau ats, kad jie neatvaziuos, nes siandien dirba poliklinika ir galiu nuvaziuot pati. Nuvaziavau i Antak/Pol, jie nusiunte i Centro/Pol, o tie i Lazdynu ligonine su siuntimu guldyti. Lazdynuose prasimaliau 3.5val, Chirurgas->Echoskopija->Kraujo tyr.->Chirurgas->Terapiautas->Kardiograma->Skrandzio plovimas-> Zondas. Ir ka?! Ogi as sveika! Nei vienas is specealistu nieko blogo nemato! Tik seseles plovusios skrandi su iseinanciais skysciais tikrai mate krauja ir tai patvirtino. Po zondo kraujas eme begt ir is nosies. Bet vis vien nieks nieko nemato ir as sveika. Taigi issiunte namo... Ka daryti? Bijau ryt ryto, kur kreiptis jei vel vemimas bus su gausiu krauju?

    WhisperLigoninės, gygymo įstaigosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei gausiai kraujuosit, vėl kvieskit greitąją. Koks čia juokas, kai vemiama krauju. Gal privačiai kur nueikit išsitirti

    Ganešas

  2. 2

    Zondas ir yra tas "slangos ryjimas", bet ir ten jie nieko nepamate

    Whisper

  3. 2

    O kur ves? i tuos pacius lazdynus kurie nieko blogo nemato?

    Whisper

  4. 1
  5. 1

    siaubas tie LT gyd... jusu vietoje apsilankyciau privacioje poliklinikoje. sekmes!

    Yuki

  6. 1

    Privemkit i bliuda koki ir vezkit su greitaja rodyt, jeigu jie nieko nemato.Absurdas.Kaip galima nieko nepastebeti, nei skrandyje,nei stemplej,jeigu tikrai gausiai kraujavot vemiant.Pravalas.

    liutukas

  7. 1

    As manau, tokiu atveju kreipciausi privaciai jei tik salygos tam yra :) bet cia gal tik as labai jautriai reguoju i visus nesklandumus nestum metu ir visko bijau :)

    Mistikute

  8. 1

    manau bandyti itikinti daktarus kaip ir kas yra jums, parodyti ta krauja.

    Esta

  9. 1

    nepastebejau, tai gal is stemples kraujus. Truksta zodziu visiskai zmogaus neziuri.. tai o ka jie sako, kad taip turi buti?

    vabaliuke

  10. 1

    jei dar kart reiks kviesti greitaja, duok pinigu ir ieskokis normaliu mediku

    raima