• 22ats.

    Nebemyliu draugo, su kuriuo esu jau 2 metus. Nebezinau ka daryt, baigiu isproteti.

    va tokia situacija. esu su draugu daugiau nei 2 metai. supratau, kad jo nebemyliu. jis manes nebetraukia kaip vyras, man su juo nebeidomu. jau pries pora menesiu jam pasakiau, kad nebemyliu. taremes keist viska, stengtis uzpildyt ta tustuma ir rutina. bet kuo toliau tuo labiau man viskas atsibosta. nebenoriu su juo but, stengiuosi prisigalvot priezasciu (pwz mokslai) kad tik nereiktu susitikt. jam ta sakiau, bet jis nepaleidzia manes. kai tik pradedu kalbet kad esu labai nelaiminga, jis maldauja, verkia ir panasiai, aiskina kad be manes daugiau nieko neturi ir pns. Panos, esu tokia nelaiminga, as nebegaliu su juo but..yra daugybe priezasciu del ko taip ir jos svarbios. patarkit, ka man daryt? is pat pradziu klausiau tik sirdies ir maniau kad va cia TAS vyras..bet dabar kai ijungiau ir prota, supratau, kad negaliu su siuo zmogum kurti seimos ir ateities. Jei ka, jokio kito nera.
    dar papildysiu: tevai jo labai nemegsta, tetis tyli aisku, nelabai kisasi, bet mama ypatingai nemegsta...ir pergyvena del to, kad galiu susiet gyvenima su juo...man 21, jam 30.

    Brakyte01Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jei tik draugaujat, nesate susituoke, bendru vaiku neturite, ir tu jo nemyli, tai tikrai nera nieko, kas tau sutrukdytu ji palikti. tiesiog nustoj bendrauti, ir tiek. pats turetu susiprasti, kad zmogaus neprivers buti su juo, jei jam nera jokiu jausmu.

    Yuki

  2. 3

    Nesigailek jo ir kuo greiciau palik. Kuo toliau bus tik blogiau. Ignoruok ir tiek. Nesileisk i kalbas ir jokiu susitikimu.

    Whisper

  3. 3

    speju kad ilgai zaisit ta zaidima.kol galiausiai atsitiks kazkas tokio kad tikrai isiskirsit.gal elkis salciau su juo visiskai nepaisik jo meilumo ir kalbu.tikiu kad tau sunku.sekmes

    ausra1234

  4. 3

    na pas mane ta pati situacija,tik jis ne draugas o jau vyras beveik 4 metai,o mndar tik 23...visi rupesciai ant mano peciu...

    daina

  5. 2

    na manau kai jam tiek metu o jums tik 21, tikrai kyla didelių abejonių dėl judviejų ateities.... tiesiog tau reikia dingti iš jo gyvenimo, jei jis dar nespėjo grasinti, kad nusižudys. nes kai taip pradės grasinti, tada jau sazine tave uzgrauš jei jau tikrai jis galėtų taip pasielgti... jam pasakyk, kad jums reikia pertraukos, laikas jį gal kiek atvėsins...
    be to, tavo širdis yra moteriška, tu jo tiesiog GAILĖJAI, O NE MYLĖJAI, o dėl gailesčio gyventi su tokio amžiaus vyru tai užsidėti kilpą sau ant kaklo. Jei tarkim jūs apsiženytumėte, tai jis pasikeistų, taptų agresyvus ir plėšrus, tokia mano nuomonė.

    Rugsėja

  6. 2

    Arba issyk nutrauki visus rysius,kontaktus.Ir dedi galutini taska, arba ir toliau dejuok,kaip tu jo nemyli..

    Anonimas

  7. 2

    as nebegaliu taip gyvent. vakar buvo tokia isterija uzejus kad rekiau kaip jo nemyliu, daiktus meciau, tuoj psichologo pagalbos prireiks man.
    ir dar..zodziu cia gavosi taip per viena seimos baliuka, kad buvo atvaziaves toks seimos draugas, jis ekstrasensas. na ir juoko formoj sugalvojo isburt mane. sako: tiki ar ne nesvarbu, tavo reikalas. ir zinot ka jis man pasake: kad kortos rodo, jog cia laiko klausimas kiek isbusiu su draugu, kad mums visiskai nepakeliu ir kad salia manes mato kita vyra su kuriuo santykiai isaiskes iki 2017 metu...
    Ir kazkaip pasake, kad draugas lyg erke yra, isikabines.. ir kazka kalbejo apie naudojimasi...

    Brakyte01

  8. 2

    Manau geriausias budas skirtis, kam jum paciai besikankinti ir ji bekankinti..

    Robertele

  9. 2

    Na ka cia galima ir pasakyti...Labai jau man pazistama si situacija... Pati buvau susizadejusi su vaikinu kurio jau po 6m. draugystes nebemylejau, bet galvojau, kad viskas pasitaisys nes atrode nebelogiska skirtis, kai jau viskas buvo suplanuota, bet pskui supratau, kad esu dar jauna ir negaliu gyventi nemyledama vien del to, kad jis mane myli...Buvo sunku, bet issiskyriau...Nors ir prase nebegrizau pas ji... o va dabar ir jis laimingas su kita panele ir as su savuoju vyru laiminga esu :) Kartais kazko pabaiga yra naujo pradzia...jei 100% esi tikra kad nebemyli ir nebenori but kartu, tai nebetemk gumos, nes veliau bus dar sunkiau :)

    Mistikute

  10. 1