Atsakymai

  1. 2

    na nepasakyciau kad daznai i pora men karta buna ir dazniau ir reciau, o ka veikia tai alu koki gurksnoja:)

    simute

  2. 2

    retai kada kur eina,o jei eina tai kokio krepsinio pazaisti.

    ineta1991

  3. 2

    Kol gyveno ir dirbo LT tai eidavo.. iki mano nėštumo tai eidavome kartu dažnai pulą palošti su draugais ar boulingą, ar šiaip į svečius, kai pastojau apmažėjo susiitkimų, o kai pagimdžiau abu namisėdos pasidarėm.. retsykiais nueidavo tai į biliardinę, tai į svečius kokį krepšinį pažiūrėti, bet mažėjo mažėjo tie išėjimai kol pradėjau pati jį stumti išeit kažkur. Dirbo jis per du darbus tai pavargdavo, nesinorėdavo jam dar ir eiti aktyviai leisti laiką kažkur su kažkuo.. geriau kviesdavosi į namus visiems pasibūt.

    O dabar yra užsienyje, gyvena, dirba tai susirado jau draugų, eina į svečius alaus atsigerti, kokias rungtynes pažiūrėti ar dar ką.. O šiaip labai kažkur nelaksto, namisėda labiau :)

    lydekaite

  4. 2

    Be abejo turi geru draugu,bet dauguma ju jau imigrave,kaip ir mano geriausiu draugiu,tai susibendraujam tik skype,o kai ugtels dukryte,vyras planuoja aplankyt draugus ir is UK.
    Kol man reikejo su dukryte daugiau demesio,vyras buvo su mumis visada.O dabar be abejo susitinka ir su draugais,bet saikingai.nezinau ka jie veikia tarkim be bokalo alaus,boulingo,ar kokios kitokios pramogos.Bet visiskai pasitikiu,ir niekados nelendu i jam priklausancia erdve.Vyrui tokia reikalinga,kaip oras ir vanduo. (bet jei prasidetu negrizimas naktimis,tai tikrai sunerimciau,ir galvociau blogai,to nepateisinciau .)

    Anonimas

  5. 2

    labai retai su kokiu bendradarbiu atsigeria alaus.o siaip draugu ir nera pas ji.didziausia drauge as:))))

    ausra1234

  6. 2

    vyras draugu neturi,as jam esu zmona,drauge,meiluze ir mama,:)))))))))))

    nežiniukė

  7. 1

    ten kur gyvenu yra tokia tradicija: jei turi zmona, mergina vadinasi tavo draugai jusu abieju draugai, vadinasi visur einate kartu (jei paliksi zmona, mergina namuose visi manys, jog susipyke ir dazniausiai joks paaiskinimas nebus itikinamas)

    JessyLei

  8. 1

    Nedaznai, bet kartas nuo karto susitinka . O ka veikia ? kartais i koki bariuka uzeina su draugu alaus isgert , kita karta pas drauga i namus ar siaip kur susitinka

    Mazute

  9. 1

    Jei susitinka su draugais tai tik alaus atsigerti ir apie masinas pasneket o siaip vaziuojam kartu pas jo draugus,nes jie jau turi seimas ir vaiku tai jau bendraujame seimomis.

    Ermita

  10. 1

    ne galim sakyti isvis nesusitinka nes draugai issikirste po visa pasauli

    Anonimas