• 36ats.

    Jei uzauges Jusu sunus Jums pasakytu, kad yra gejus, kaip manote, kaip reaguotumete?

    Mes su vyru jau seniau apie tai diskutavome, nes juk visko gali buti, ir nusprendem, kad tikrai jo nesmerktume, o palaikytume. Idomu, kaip i tokia zinia reaguotu kitos mamos.

    Yuki18+ metųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    isbalciau ir apalpciau muset:-)

    ielvai

  2. 4

    Aš irgi turėjau draugą homoseksualų, labai fainas bičas buvo ir augo tradicinėje šeimoje.. Esu labai tolerantiška tokiems dalykams. Jei mano vaikas pasakytų, kad yra taip ir ne kitaip, na tai ką padarysi tai jo pasirinkimas ;) Aš juk gyvenimo nenugyvensiu už jį, o jeigu jis laimingas tai ko daugiau norėt :) Tik jei paauglystės laikotarpyje jis tai sakytų tai galbūt dar nepriimčiau už gryną pinigą, nes ta paauglystė tai hormonų audros, ieškojimų metas....
    O žmonės yra žmonės, koks skirtumas su kuo jie miega ir kaip miega. Jie valgo taip pat, kvėpuoja taip pat, serga tokiom pačiom ligom, tą patį jaučia, net eina į tualetą taip pat ir kraujuoja taip pat. O lovos reikalai ir intymūs santykiai svetimiems neturėtų būti įdomūs. Kaip man neįdomu ką Onutė su Petriuku daro Plungės rajono užkampyje, taip neįdomu kaip daro netradicinės orientacijos vyrai ar moterys Vilniuje, Kaune ar toje pačioje Plungėjė :)
    Taip, Lietuva dar labai konservatyvi šiuo klausimu, bet laikui bėgant europėsim vis labiau.

    lydekaite

  3. 4
  4. 4

    svarbu, kad zmogus butu laimingas ir gerai jaustusi

    raima

  5. 4

    manes tai nedomintu, tai jo reikalas

    raima

  6. 4
  7. 4

    manau butu skaudu ir labai sunku su tuo susitaikyti... esu tradicinio auklejimo, netrukdo man tie homoseksualai bet jei mano sunus butu gejus... aisku apsiprasciau bet tikrai nesidziaugciau uo ir nesigirciau.

    arcita

  8. 4

    neklausei apie mergaite tai as pasisakysiu, jei mano dukra pasakytu kad ji liezbiete, as man atrodo irgi nieko jai nesakyciau, nei palaikyciau nei smerkciau, bet gyliai sirdija man butu skaudu ir liudna...

    Esta

  9. 4

    Reguociau normaliai gi likimo nepasirinksi tik skatinciau ji isvykti is cia nes jam butu sunku tokios oreantacijos cia.

    Ermita

  10. 3

    priimciau taip kaip yra,bet sitie dalykai buna paveldimi daugiau,jei kazkas giminej yra ne tokios orientacijos

    ruta26