• 15ats.

    Kaip turėtų elgtis gera žmona (1955 metų patarimai!)

    1. Paruoškite vakarienę. Ja reikia pasirūpinti iš anksto, kartais netgi iš vakaro, kad skanūs patiekalai būtų ant stalo, vyrui parėjus iš darbo. Tai būdas parodyti sutuoktiniui, kad galvojate apie jį ir rūpinatės jo poreikiais. Dauguma vyrų iš darbo grįžta alkani, o gero maisto vaizdas (ypač mėgiamo patiekalo) - neatsikiriama šilto sutikimo dalis.
    2. Susitvarkykite. Pailsėkite 15 minučių, kad vyrui grįžus, atrodytumėte gaivi. Pasitaisykite makiažą ir susiriškite plaukus kaspinu. Atminkite, jog ką tik jį (vyrą) supo darbo rūpesčių prislėgti žmonės.
    3. Būkite linksma, įdomi ir domėkitės juo. Po sunkios dienos jam būtina atsigauti, jam reikia įkvėpimo. Įkvėpti vyrą - viena iš jūsų tiesioginių pareigų.
    4. Panaikinkite netvarką. Prieš grįžtant vyrui iš darbo, dar kartą sutvarkykite pagrindines namų vietas.
    5. Surinkite mokyklinius vadovėlius, sudėkite vaikų žaislus, popierius ir t.t., paskui užtieskite stalus naujomis staltiesėmis.
    6. Šaltais metų mėnesiais turėtumėte laiku pakurti židinį, kad apsaugotumėte vyrą nuo peršalimo. Jūsų vyras pajutęs, kad rado jaukų poilsio ir tvarkos prieglostį, būtinai įkvėps ir jus. Galiausiai pasirūpinimas vyro komfortu suteiks jums beribį asmeninį pasitenkinimą.
    7. Paruoškite vaikus. Nuprauskite vaikams veidą ir rankas (jeigu jie maži), sušukuokie ir, esant būtinybei, perrenkite. Vaikai - mažos brangenybės. Tegul vyras mato, kad vaikai irgi prisideda prie komforto kūrimo, rūpinasi tėvu. Sumažinkite namuose triukšmo. Kai vyras pareina namo, skalbiamoji mašina, džiovyklė ir dulkių siurblys turi būti išjungti. Pasistenkite vaikus pratinti elgtis tyliai.
    8. Būkite laiminga, matydama vyrą.
    9. Pasitikite jį malonia šypsena ir pademonstruokite nuoširdų troškimą jam įsiteikti.
    10. Klausykitės jo. Galite turėti šimtus svarbių dalykų, kuriais norėtumėte pasidalinti su vyru, tačiau jam grįžus iš darbo - ne geriausias laikas tai daryti. Tegu jis kalba pirmas - atminkite, jo pokalbių temos yra svarbesnės už jūsiškes.

    YukiHumorasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    ;)
    18. Gera žmona visuomet žino savo vietą.
    Truksta tik grandines..

    Anonimas

  2. 3
  3. 3

    siais laikais tai skamba kaip geras anekdotas:-D

    ruta26

  4. 2

    nebera siais laikais to,ir labai gerai:)

    Anonimas

  5. 2

    maniske bobulyte po 14 punkto, kuris skamba taip
    "14. Nepriekaištaukite, jei jis grįžo namo vėlai arba jo nebuvo visą naktį. Tai smulkmena, palyginti su tuo, ką jam teko patirti per visą dieną."
    PATI PORAI SAVAICIU I DRUSKININKUS ISVYKDAVO:)

    raima

  6. 2

    aciu dievui, kad dabar ne 1955:):):)

    raima

  7. 2

    sovietinis idealizmas. gerai, kad gimiau laiku :D "Stepfordo moterys" filmas kažkuo panašus į šiuos patarimus, tik filme ir bankomatai, ir geros meilužės :)

    axsta

  8. 2
  9. 2

    is tu laiku liko kai kurie stereotipai

    airine

  10. 2

    Įdomūs patarimai, ypač vienas, kad vyras visada teisus.. :)

    Lauryytte