• 12ats.

    Pykčio priepuoliai nėštumo metu, kaip susivaldyti, ramiau į viską reaguoti?

    Esu be galo pikta... Susierzinu dėl smulkmenų, tiesiog užverdu... Imu rėkauti, mėtyti daiktus, trankyti durimis. Kenčia vyras ir vaikas. Bet aš negaliu savęs sukontroliuot, negaliu susivaldyt. Tai trunka neilgai, paskui atvėstu, bet tai mane net pačią vargina. Ką daryt?

    Vita_321Psichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man panasiai budavo, tiesiog iseidavau i kita kambary kur galedavau pabuti viena, tuomet greit nusiramindavau.

    Robertele

  2. 1

    oi man ir tas pats :)))))) tiesiog atsigulu ir guliu bandau visas mintis nuvyt dar greiciau nusiramnindavau kai kitam kambari pabudavau mintyse skaiciuodavau :DDDD nes piktu minciu neiseidavo nuvyt ir pyktis imdavo .. o paskui po kiek laiko vyras ateidavo ir prajuokindavo :D

    vikuteniam

  3. 1

    Per nėštumą juk būna nuotaikų kaitos, ką čia jau padarysi

    Ganešas

  4. 1

    jauciaus ir as panasiai, daznai slysdavo viskas is ranku, jausdavaus labai nerangi.. ir apsibliaudavau :D bet mylimasis nuramindavo.. mokejo paguost :)

    Greta777

  5. 1

    na man tokiu atveju nebuvo.na kaip sakoma pries supykus suskaiciuok iki 10 tada bus geriau ir neisreksi ta ka susinervinus pasakytum

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    hormonai.... gal kokiu homeopatiniu galima pagerti? galetumet pasikonsultuoti su gydytoja. arba puikus dalykas yra manksta, joga, baseinas, masazas - daugiau ramybes ir atsipalaidavimo butu.
    o siaip yra tokia stebuklinga fraze "gyventi reikia paprasciau". pati ja sau kartoju kai labai labai nervina vyro ne vietoj numesti batai arba simtaji karta ismetyti vaiko zaislai. aisku lengva kalbeti kai inirsis ateina staigiai ir atima tiesiog prota, reiktu tokiu atveju iseiti i kita kambari ir "pasibarti" pvz su kokiom minkstom pagalvem...

    arcita

  8. 1

    Aš jeigu galėdavau išeidavau ir pradėdavau galvoti apie stebukliuką, kuris auga manyje. Teigiamos mintys padėdavo pykčiui išgaruoti. :)

    Lauryytte

  9. 1

    Nieko cia nepadarysi, tokios jau tos nestukes :) As irgi nervindavausi, rekdavau, puldavau i isterija del menkiausios smulkmenos - siaucia hormonai, nieko cia nepakeisi. Man labai padejo vaikiskas metodas, kai tik pajusdavau, kad viskas aplink ima nervinti, tyliai ramiai nueidavau i kita kambari, atsisesdavau ant lovos ir suskaiciuodavau iki 10.

    Isnykstanti

  10. 1

    Gal ir juokingai pasirodys bet pries parduodama saukti nervuotis pabandyk suskaicioti iki 10. Zinok super gerai veikia :-) o siaip reikia stengtis i viska ziureti paprasciau , nes daugumos dalyku Tao nervinimaisi ir draskymaisi nepakeis. Dazniausiai buna tik blogiau.

    wiktoriuke