• 9ats.

    kaip manote ar normalu jei 2,6 m vaikas per diena isgeria virs 2 litru skysciu- pieno, vandens, sulciu.... Kraujo ir slapimo tyrimai geri

    ginntaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Sultys nesiskaičiuoja į skysčius

    Ganešas

  2. 1
  3. 1

    Normalu,mano dukryte irgi daug geria.

    grirute

  4. 1

    zinoma normalu, tegu tik geria, nebus problemu su inkstais

    tikmama

  5. 1

    kvapnioji feja, suaugusio zmogaus norma 3l , tiksliau rekomenduojamas skysciu kiekis, o vaikui 2l yra normalu. maniski irgi tiek isgere , kadratis ir daugiau, jei skaiciuosim per visa para.
    Darem visus tyrimus del to ir viskas yra gerai, vaikas tiesiog daug juda ir nori gerti. O kad vandens ar pieno tiek isgers tai yra viskas tvarkoj, paprasciausiai daug sysios :)

    taip kad ginnta, nueikit pas daktare padarykit kraujo ir slapimo tyrimus ir jei viskas tvarkoj neribokit skysciu, jau geriau ju daugiau negu kai buna trukumas :)

    Adri

  6. 1

    Manoji vyresnioji ir po 3 litrus isgerdavo,irgi labai pergyvenau,bet kai pas gydytoja nuejom,tyrimus padarem,viskas tvarkoj buvo,tai nusiraminau,dabar jai jau beveik 5 metai,bet geria tiek pat ir nieko blogo tame nera.

    Jolka123

  7. 1

    nenormalu. Juk suaugusio zmogaus paros norma 2l. O juk dar skysciu ir su maistu gauna. Ribokite vaiko gerima, nes tokio amziaus vaikui apkrauti inkstai nerealiai su tokiu kiekiu skysciu. Manau vaikas nejaucia tiek troskulio, o geria is ipratimo. Kontroliuokite viska. O gal labai suriai gaminate valgi?

    kvapni_feja

  8. 1
  9. 1

    siaip daugoka virs 2 litru, labai apkrauna insktus. o kur dar uzsleptieji skysciai - maiste, darzovese, sriubose.
    pats praso, ar tiesiog padeta matomoj vaikui prieinamoj vietoj ir geria nes skanu, smagu o ne del poreikio?
    kiti vaikai geriantys is gertuviu buna geria itin daug tu skysciu nes tiesiog patinka pats procesas gerimo, bet jusiskis jau dideli ir kazin ar geria is gertuves.

    arcita